Od kdy dáváte k příkrmu vodu?

pexi
15. kvě 2017

Od kdy dáváte k příkrmu vodu? Já jsem ji dala už teď (6 a půl měsíce), ale teď čtu, že stačí až od 10. měsíce. Dávala jsem jen malinko vody po příkrmu, z hrnečku, tak ty 3 loky. Měla bych přestat?

lucie_1986
16. kvě 2017

@pexi Blbost 🙂 Ja tekutiny zacala davat taky se zavadenim prikrmu, vzdyt tim nikdy nemuzes nic zkazit 😉

listopadka1
16. kvě 2017

taky dávám už od půl roku, musí do sebe dostat nějaké tekutiny, když má místo kojení příkrm. Dávám vždycky po jídle vodu, kolik chce, tolik vypije. Teď když už začínají vedra, dávám jí i během dne. Fakt nevím, co by se jako mohlo stát strašného, že dostane napít vody 🙂

verkaver
16. kvě 2017

My jsme dávali dětem ještě mnohem dřív. Jedno z dětí je narozené v červnu,byly vedra,normálně jsem dávala loknout vody nebo dětský neslazený vlažný čaj už od 14.dnů. Rozhodně to nemělo negativní vliv na kojení,přibývání na váze nebo cokoliv jiného. Děti se taky potí,taky jim je horko nebo si prostě potřebují trošku svlažit pusinku nebo zapít jídlo. Takže dát dítěti v 6. měsících zapít příkrm mi přijde naprosto v pořádku 🙂

konik_mischel
16. kvě 2017

taky dávám 6. měsíční vodu z hrnečku - líbí se jí, jak to teče, je to myslím fajn, že se naučí pitný režim už takto ze začátku.A ublížit to určitě nemůže.