Od jakého věku mohou pít děti vodu z kohoutku?

vieras11
21. únor 2019

Dobry den.Od kdy jste davali detem vodu z kohoutku?

barulina
21. únor 2019

Od narozeni

j.a.n.i
21. únor 2019

Hned jak ji zacali pit, coz bylo s nadazenim prikrmu.

tulikiss
21. únor 2019

az v roce. pri prvni navsteve nas nechala doktorka podepsat papir, ze nas informovala, ze nase voda se muze az od jednoho roku.

leilinka1234
21. únor 2019

Převařenou od narození, nepřevařenou cca od 9m

gruyerre
21. únor 2019

@vieras11 Jakmile začal pít krom mlika i vodu... asi ve 3 měsících - prevarenou. Klidně bych dala i novorozeněti, prevarenou, máme tady kvalitní nezavadnou vodu. Když jsme jeli někam, kde nevím, jaká je voda, tak dávám kojeneckou balenou i pro dvouletého. Neprevarenou dávám asi od 9 měsíců.

lnk84
21. únor 2019

@vieras11 Asi od roka a pul, ale tady je hrozná voda, tvrda a někdy je citit chlorem..

ela90
21. únor 2019

@vieras11 U nás je taky hrozná voda, takže já jsem dávala až od roku. Ale najdi si na netu jaké jsou limity pro malé děti, do kdy jsou nebezpečné dusitany/dusičnany a kvalita vody v řádech je veřejná věc, mělo by to být taky někde dostupné. Pokud jde o studnu, tak si nechat udělat rozbor. Ono ani převaření není totiž výhra, protože tím se "zakoncentrují" další látky, at už v menší, nebo větší míře.

lovemusicsun
21. únor 2019

Já v ní začala vařit zeleninu asi v 8. měsících a pít jsem jí ještě dcerce nedala. Zatím jedeme kojeneckou. Plánuji to tak od roka.. Myslím, že nemáme až tak špatnou vodu, ale je to spíš psychický blok. Občas je slyšet něco o pesticidech atp.

makronka222
21. únor 2019

Prevarenou do UM hned. Klasickou cca po roce

acdcbc
Autor odpověď smazal
Zobraz
acdcbc
Autor odpověď smazal
Zobraz
acdcbc
Autor odpověď smazal
Zobraz