Najde se tady maminka, která má zkušenosti s první kaší pro kojence obilno-mléčnou Hipp od ukončeného 4.měsíce? 🙂
@mishad já bych být tebou taky moc nespěchala, my začli s kaší minulý týden a Vojtík je o měsíc starší než Nikolka. Nepíšeš jestli kojíš nebo je malá na UM, to taky hraje dost podstatnou roli 😉 Slyšela jsem už hodně názorů od známých (dětské sestry, doktorky) na podávání příkrmů, i když je dítko na UM, tak doporučují začínat až kolem 5.měsíce věku, je to dost velký nápor na trávicí soustavu dítěte, tak nespěchej... ono se nic nestane když začneš o něco déle 😉
@mmmk
@michamicha ahoj mamčí, já neříkám, že už s kašičkama začínám 😉 , jen se ptám, zda přímo tuto někdo používá pro své miminko a jestli s ní jste spokojené? Či zda jí někdo používal a dělalo to třeba dítku problémy? Jsme na UM Hipp a s mlíčkem od Hippu jsme spokojeni, proto jsem již koukala na kašičky od Hippu a tato mne zaujala, ale projížděla jsem tady starší diskuze a moc příspěvků jsem na ní nenašla 🙂
@mmmk jukala, jsem, že máš jako adresu uvedenou Německo, slyšela jsem, že právě značka Hipp je velmi v Německu a Rakousku oblíbená 🙂 co myslíš?Je na tom něco pravdy? 🙂
@mishad Ano, je tu oblibena. Ale je vyrobena v Nemecku. Ta, co koupis v Cechach, je z Madarska, takze se to slozeni muze odchylovat. Ta nemecka ma prijemnou konzistenci, nehrudkuje, je sladka jen "prirozene," nema dodane zadne cukry. Jako prvni jsme meli tuhle http://www.hipp.cz/produkty/instantni-kase/neml... Je nejmin sladka ze vsech. Pokud ma mala UM od Hippu, bude to tak akorat pasovat. Ale fakt pockej do toho 5. mesice, jak pise michamicha.
@mmmk moc ti děkuji za informace, jak jsem jukala na složení, tak by to mělo odpovídat. Také tam nejsou přidané cukry a neobsahuje lepek, což jsem ráda a například mlíčko nám vůbec nehrudkovatí, jak píšou některé maminky... 🙂, ta nemléčná rýžová je také fajn, ale ta se nepřipravuje z vody, ale z mléčka vid? 🙂
Ano, jíme dodnes a pouze do vody 🙂 Vůbec všechny Hipp kaše malé chutnají a nehrudkují 🙂
Ahoj,
já kupuji od Hippu téměř všechno kromě čajíku, malýmu to hrozně chutná, ale kaši od Hippu fakt nemusí. A mně osobně taky moc nechutná (a to mi vesměs všechny ostatní chutnají). Dneska jsem mu dávala Hippáckou kaši ze skleničky a ta mu pro změnu hrozně jela 🙂, ale za tu cenu 😒 ji rozhodně kupovat nebudu 😀 .
jestli to chceš kvůli spaní, tak bych nespěchala, nám se to neosvědčilo, ale já začala až v 5,5 měs. A myslím si, že všechny kaše jsou podobný, je jedno jaká značka
@mishad Ano, ja. Ale rozhodne bych jeste pockala, tvoje holcicka je jeste malicka, nespechej na to prikrmovani tolik. Rozhodne to nema vliv na to, aby dite spalo celou noc.