Jaké máte zkušenosti s obilnými kašemi po 4. měsíci, aby si dítě zvyklo na chuť obilovin. Prosím doporučtě, díky
Já jsem byla nejvíc spokojená s Hami mléčná kaše rýžová s banánem a malé taky asi nejvíc chutnala a nebo od nich obilno-nemléčná krupicová s ovocem 🙂
Mě řekla doktorka, že mám dávat jenom jednu max dvě lžičky před večeří, aby si malá začala zvykat na chuť obilovin a lepek. Říkala ať koupím obilnou bez cukru, mléčnou a s lepkem. Měla jsem jednoduché rozhodování, protože jedinou jsem našla od Hipp, tak uvidíme 🙂
@pavlapola Nemáš prosím zkušenost, jestli jsou dobré i Hami přesnídávky?
Jinak mamka mi koupila Hami krupicovou (https://www.ageo.cz/produkt/hami-kase-obilno-mlecna-krupic-s-vanilkou-225g-6m) a je až pro děti 6m+ myslíte si, že tady tu můžu dát malé i v 5m? Nebo mám raději počkat? Diky za pomoc
Máme čtyři děti. Od 4.měsíce jsem normálně podávala příkrmy,protože mlíko už nestačilo. Pro nás byly nejlepší mléčné HAMI kašičky,rýžové nebo obilnorýžové ,moc chutnaly s příchutí banánu nebo meruňek.
Jinak jsem začla podávat vařenou mrkvičku a po pár dnech jsem přidala špenát a brambory. Děti v pohodě,spokojené,pěkné přírůstky 🙂
Ted davam ryzovou Nestle, meli jsme i Nominu,ale ta je dost hrubozrna pro tak male dite.A cca zitra zacnem Babylove z Dm 4zrnou , ale syn ma 7m, 4m je dost malo, to tak max zeleninu a i s tou bych jeste vydrzela chvilku. .