Zensky, chci zacit davat na noc kasicky - zaciname s prikrmama. Divny ovsem je, ze na vetsine tech ryzovych a kukuricnych, Nestle, nebo Sunarkovych a jinych je v obsahu napsany mliko. Tak nevim, mliko prece neni vhodny az do roka, takze je tam to upraveny mliko, nebo jak to vlastne je...Nevite nektera? Diky vsem!
lendy1, to jsem si taky rikala, ale je mi divny, ze je tam proste a jednoduse napsano mleko...Asi jsem magor🙂
no je pravda, že na mléčné kaši od Hami mám napsáno že obsahuje kojenecké pokračovací mléko 😕 , ne jen - mléko 😖
tak to teda fakt nevim, co do těch kukuřičných- nemléčných dávají 😲
kupuji mléčné kaše od Hippu a Nestlé jsou výborné!!!! A nemusíte míchat mlíko 😀
ja pouzivam od nestle nemlecnou ryzovou a micham ji doma s Bebou, kterou jsem koupila pro jistou, kdyby nebylo mliko. Jinak ale kojim
já též kupuji mléčné kašičky, ale od toho samého výrobce, jako máme UM, aby se mu to moc netlouklo 😉
syrael, tak tohle teda taky nechápu.. 😕
jana.1, no, taky jsem z toho jelen🙂
Zensky, vite vylozene o kasi, kde v obsahu neni psany mliko?
A proč je v nemléčné kaši mléko??? 😕
rýžová kaše sunarka - složení: hydrolyzovaná rýžová mouka, sacharóza, minerální látky, vitamíny, přírodní aroma.
jj, sunarku, nemléčnou mám doma a tam fakt mléko neni 😉
orisek1, moc dekuju, hnedle poridim🙂 Diky moc zensky!
Já bych teda Sunarku nedoporučovala - proč tam rvou tu sacharózu (řepnej cukr)? Proč přivykat dítě na sladké, proč mu cpát zbytečné kalorie? A proč tam cpou to aroma??? Já dávám nemléčnou rýžovou Hami - složení: rýžová mouka, vitamín B1.
niega: mluvíš mi z duše 🙂 Taky dávám jen tuto Hami rýžovku /ono v těch různě ochucených-s banánem, meruňkou apod.je CUKR a to se mi ani trochu nelíbí, cpát to do takového prcka!!/
syrael ty kaše obsahují pokračovací kojenecké mléko, což je mléko z kterého je UM, takže se toho neboj. Je to v podstatě, jako by jsi udělala kaši z Nutrilonu, Beby, Sunaru...