Zdravím, má někdo podobný problém? je nám půl roku a odmítá vše z lahvičky. A komu se podařilo tak jakým způsobem...Děkuji 🙂
A dosud pilo miminko z lahvičky normálně? Nebo bylo kojené a s lahvičkou začínáte?
můj syn taky nechtěl pít z klasické lahvičky. začala jsem ho učit pít z hrnku. až teď před cca 14 dny jsem objevila v Pepcu láhev, která vypadá jako prso, nemá ten klasický dudel, a z něj pije parádně. tak zkus tam mrknout
@marca26 Tak vodu bych zkoušela po lžičkách a případně už i z učícího hrnečku (my začínali s takovým, co měl měkké pítko). Do toho hrnečku jsme po odstavení dávali i mléko. Jinak dcera byla taky kojená a flašku vůbec nechtěla. A po odstavení moc nedá ani tomu UM. Taky jsme dávali UM do kaše, aby měla aspoň něco. Flašku bych už nenutila, spíš zkus ten hrneček, třeba se mu bude zamlouvat víc. Ještě mě napadá zkusit si odstříkat MM před menstruací, zmrazit a pak dávat z toho hrnku. Třeba mu UM nevyhovuje chuťově, v době menstruace ani to MM a tohle by to mohlo trošku spravit. Ale teda přiznám se, že nevím, jak dlouho se může zmražené MM uchovávat.
@marca26 My jsme měli MAM Starter cup (https://www.mambaby.com/shop/cz_cz/lahve-hrnick...). Dá se určitě sehnat v Teta drogeriích nebo DM. Dceři vyhovoval. Jediná nevýhoda byla, že si na něm zkoušela zoubky, tak jsme museli neustále dokupovat nová pítka.
A nechce pit jenom vodu nebo i mliko?