Nechce pít z lahvičky

marca26
24. led 2018

Zdravím, má někdo podobný problém? je nám půl roku a odmítá vše z lahvičky. A komu se podařilo tak jakým způsobem...Děkuji 🙂

mku
24. led 2018

A nechce pit jenom vodu nebo i mliko?

hanih
24. led 2018

A dosud pilo miminko z lahvičky normálně? Nebo bylo kojené a s lahvičkou začínáte?

franerka
24. led 2018

můj syn taky nechtěl pít z klasické lahvičky. začala jsem ho učit pít z hrnku. až teď před cca 14 dny jsem objevila v Pepcu láhev, která vypadá jako prso, nemá ten klasický dudel, a z něj pije parádně. tak zkus tam mrknout

marca26
autor
24. led 2018

@mku nechce pít vůbec nic. Je kojený a jí dobře příkrmy

marca26
autor
24. led 2018

@hanih je kojené. U nás proběhl bojkot kojení, trval 3měsíce, teď se tak nějak držíme, ale vždy okolo menstruace se mi nechce přisávat, tak jsme už dřív zkoušeli lahvičku, ale bez úspěchu. Tím, že už jsou už příkrmy, tak je to lepší, že UM do něj dostanu přes jídlo a kaši

marca26
autor
24. led 2018

@franerka a kolik mu je?

hanih
24. led 2018

@marca26 Tak vodu bych zkoušela po lžičkách a případně už i z učícího hrnečku (my začínali s takovým, co měl měkké pítko). Do toho hrnečku jsme po odstavení dávali i mléko. Jinak dcera byla taky kojená a flašku vůbec nechtěla. A po odstavení moc nedá ani tomu UM. Taky jsme dávali UM do kaše, aby měla aspoň něco. Flašku bych už nenutila, spíš zkus ten hrneček, třeba se mu bude zamlouvat víc. Ještě mě napadá zkusit si odstříkat MM před menstruací, zmrazit a pak dávat z toho hrnku. Třeba mu UM nevyhovuje chuťově, v době menstruace ani to MM a tohle by to mohlo trošku spravit. Ale teda přiznám se, že nevím, jak dlouho se může zmražené MM uchovávat.

mku
24. led 2018

@marca26 tak pokud je kojeny tak mu to asi staci? Nas je na UM, prikrm ma trikrat denne a teprve po mesicnim zkouseni vseho moznyho zacal najednou pit, ale jen vodu. Nekdy vypije 30ml, nekdy 150ml... pokud dobre cura tak bych ho nenutila...

marca26
autor
24. led 2018

@hanih on prave z flasky nechce ani to MM. To pitko urcite zkusim, ja zkousela klasicke, ale pokud je nejake mekke ucici... Das mi prosím presny typ. Diky moc

marca26
autor
24. led 2018

@mku kojeny je, ale pak tam ma ty mezery pri menstruaci a ja do nej treba 14dni skoro nic nedostala, byl to hrozný boj.

hanih
24. led 2018

@marca26 My jsme měli MAM Starter cup (https://www.mambaby.com/shop/cz_cz/lahve-hrnick...). Dá se určitě sehnat v Teta drogeriích nebo DM. Dceři vyhovoval. Jediná nevýhoda byla, že si na něm zkoušela zoubky, tak jsme museli neustále dokupovat nová pítka.

mku
24. led 2018

@hanih tak treba ten muj syn vubec nevzal 🙂 ono je to asi i kazdem miminku... nam treba vyhovuje jenom obycejny avent...

hanih
24. led 2018

@mku No, asi je to individuální, jako většina věcí 🙂 Chce to zkoušet. Blbý je jen to, že člověk pak vyhází spoustu peněz, než najde něco, co tomu drobkovi bude vyhovovat.

franerka
24. led 2018

@marca26 nyní necelých 9 měsíců