Maminky,když si koupím do příkrmů třeba zmražený kuřecí prsa,uvařím je nakrájím a můžu je takto vařená znovu zamrazit ? Chlazená nechci kupovat,kolikrát smrdí,tak kupuji jen mražená.
Prsa do příkrmu nic moc, to raději stehení řízky, prsa jsou bez tuku/ chuti....Zmrazit je můžeš, ale zdá se mi blbost je kupovat zmražená, rozmrazit, uvařit, zamrazit....
ano
...já teda pro malou raději chlazená, nebo spíš kupuji Vodňanské kuře, prsa vyřežu a pro malou je zpracuji a zamrazím do ledovačů, zbytek si s manžou upečeme 😀 Já tak maso ještě teď zamražuji. U nás teda vedou králící, ti jsou ale domácí.... A do příkmu pak jen přihodím zamražené kostky a je to rychlovka.
Chlazená proto, že víš jestli smrdí a jsou špatná nebo ne.
Taky jedině chlazené maso. Pak si klidně uvařím porci nebo dvě navíc a ty zamrazím a spotřebuju do 14 dnů. U mraženého nikdy nevíš, jak dlouho a kde leželo.
jde zamrazit bez problemu, ale vazne nekupuj mrazeny...delala jsem jednu dobu brigadu v drubezarne a chlazene- zabije se kure urezou se prsa, hned se bali a expedujou, co se nestihne se na haze do velkych voziku, a casem se bali jako mrazene, bohuzel jsme byla nekolikrat svedkem ,ze to maso uz smrdelo, kdyz se balilo na zmrazeni.
Tak pro dítě rozhodně chlazená a za mě raději krůtu, v těch kuřatech může být dost škodlivin 😔 . Nebo koupit třeba v dm skleničku jen s masem a přidat si to do svého příkrmu, tam je ta jistota větší.
mražené maso vůbec nekupuju, rozmrazit - připravit - zmrazit bych se malému asi bála..za mě zase prsa jo, stehna nejíme 😖 takže si vyber, 100 hlav, 100 názorů..
Já už bych to znovu nezmrazila, i když to před tím prošlo varem.
Mražené maso vůbec nekupuju, nemám v tom důvěru, radši chlazené, okouknu, očuchám, zpracuju a když zbyde syrové šoupnu do mrazáku.
Mrazit samozřejmě můžeš, ale fakt je lepší kupovat čerstvé - mražené je jako zajíc v pytli. My spíš kupujeme krůtí nebo králíka. Kuře kupujeme jen málo, a když tak od nějakého chovatele. Kupované kuřecí je většinou to nejhorší a nejpodřadnější maso bez chuti a plné sajrajtů, které do masa vůbec nepatří.
Já teda kupuju maso u řezníka. Balené se mi už párkrát nepodvedlo koupit dobře. Kuřecí bych nedávala moc často. Sousedky doktorka říkala, že malé nedělají dobře ty růstové hormony či co. My dost střídali s králíkem a telecím. Malému chutnalo nejvíc telecí s řepou a bramborem 🙂
Zmrazit je můžeš.
Ale k těm chlazeným X mraženým, já raději kupuji chlazená, na nich se snáze pozná zda jsou špatné, ale u těch mražených nevíš 😉