Můžu uvařit 7měsíční dceři pudink? Místo mléka dám UM

sixtynka
1. kvě 2016

Ahoj maminy!
Pěkně prosím o radu. Můžu už uvařit 7M dceři pudink, když tam místo obyč mléka dám její UM? Příkrmy má od 4M a od narození je na UM. Děkuji za rady 🙂

kajalka
1. kvě 2016

Samozřejmě můžeš, otázkou je proč? Jaký to má mít pro dítě přínos? Za mě nula, jen škroby, popř. barviva a aromata navíc.

yelowangel
1. kvě 2016

Já bych počkala do toho roku přecejenom bez cukru chuť nic moc ale tak záleží na tobě.Na druhou stranu taky jsme od narození na UM a příkrmy máme od 4. měsíce, vím že teď doktoři hodně řeší bílkoviny, cukr a sůl že nejdřív od roku ale já jsem vyrůstala od půl roku na krupičný kaši, piškotech s mlíkem a pod. a taky jsem přežila takže teď když je malýmu 9 měsíců sem tam mu dám normální jogurt místo bílího a když byli buchtičky s krémem k obědu prostě jsem tam nedala rum a míň cukru a tu trošku taky dostal. V 7 měsících bych si to ještě netroufla ale tak od ty půlky 8. sem tam něco málo jo. Ale zas ne že by to měl každej druhej den měl za skoro 2 měsíce 2x Floriána a teď ty buchtičky a bude mí na dlooouuuho pokoj.

jbzirafa
1. kvě 2016

moc toho pudinku asi nesní, já bych ochutnat dala, projednou, ale nějaký přínos do jídelníčku to asi mít nebude. jen nevim, jak bych řešila to vaření z umělého mléka. to by se vařit nemělo. uvařit tedy z vody a do hotového rozmíchat? nevím. já pudink dala později, z normálního mléka.

lv
1. kvě 2016

puding je škrob, tedy složené cukry, celkem fakt k ničemu dobré, pokud to doma jíte, tak od roku snad..