potrebuju poradit kamaradka dceri davala bobiky,mixovane polivky a presnidavky uz od 3 mesice piskoty do sunaru... mamka mi rika abych s tim taky uz zacala malemu budou 4mesice 10,4 ale po mleku pribira krasne kojim jen castecne ale za 14dni 200g coz je tak akorat je pravda ze je dlouhej.Tak se chci zeptat jak to mate vy.jestli uz jste taky davali driv samozrejme aby to doktorka nevedela
taky bych nic nedávala, pokud by nepřibíral poradila bych se s dr.a každopádně začala buď zeleninou nebo kaší, ale určitě ne bez jejího vědomí a ještě k tomu piškoty nebo bobíky a jiné s prominutím sračky...věci typu bobík protože to obsahuje tvaroh a tím vlastně výčet jeho zdravých věcí končí...
ne takhle nektere to davaji co vim od kamaradek ale aby to doktorka nevedela ze jim to davaji ale doktorka o tom nevi
Takovéto matky bych hnala, cukry, lepek (v piškotech) a mléčné výrobky krom UM kojencům nepatří a zadělávají jim na alergie, obezitu a další problémy!
Já začala přikrmovat až v 6 měsících, nevidím důvod, proč začít dřív, když mimčo přibírá. A zapírat to před doktorkou? To mi přijde jako úplný nesmysl - když něco dělám, tak přece vím proč a umím si to obhájit. Bobíka nedávám ani tříletému dítěti, natož abych ho dala takovému malému prckovi 😝
Záleží na tobě, jestli v oblasti zdraví a výživy dítěte důvěřuješ víc mamce a kamarádce než pediatričce... A hlavu vzhůru, pořád lepší kojit částečně než vůbec ne 😉
Ach jo to myslíte vážně ....... 🙄 🙄 🤐 🤐 😨 😨 😕 😕 😅 😅 😒 😒 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
no ja nevim prave proto se chci poradit s vami .za mamku byla jina doba to se mozna delalo .Ale ja pockam az co doktorka 🙂 ja castecne kojim
@9pipinka9 Lepší bude opravdu poradit se s doktorkou, přečti si pár infomací třeba tady http://www.babyonline.cz/vyziva-deti/smisena-st..., ať jdeš připravená 😉 Naše maminky to dělaly jinak - nech si to vyprávět, ale udělej si vlastní názor 😉
dekuju vsem 🙂
@9pipinka9 u plně kojeného dítěte jakékoli příkrmy a svačinky ve 3. měsíci jsou s prominutím pěkná kravina.
u plně kojeného dítě se s prvními zeleninovými (tedy žádné bobíky, polívky a piškoty) příkrmy začíná tak v 8.-9. měsíci.
"aby to doktorka nevěděla" - promiň, ale to snad nemyslíš vážně?
je to tvoje věc. jestli to chceš do 4měsíčního dítěte rvát, tak prosím. ale zaděláváš mu tím na spoustu zdravotních problémů.