Maminky potřebuju radu, mam skoro měsíčního chlapečka, narodil se o měsíc dříve. Z toho stresu jsem ztratila mliko a skončili jsme na Beba1 Comfort. Malý se občas vzbudí dřív než normálně a přijde mi že má jen žízeň, nechci ho ladovat dalším mlickem protoze večer nás trápí bříško a prdiky. Myslíte že můžeme dat fenyklovy cajik a v jakém množství?
Ahoj, take jsem davala. Od 1. Tydne a tolik kolik chtel pit....oni toho z kraje stejne moc nevypiji, treba vypil za cely den 20. Jen pozor ten caj se rad kazi....i kdyz ted jeste neni takove teplo...
@adrianne1108 Ja doporucuji spíš kminkvy caj a davam mu napit tak 3-4x denně lžičku až dvě. Někdy nechce vůbec, nekdy to vypije s chutí. A trochu mu ho ohřívám, nebo aspon nahreju flasku. Studené mu to moc nechutná 🙂
@adrianne1108 Ahoj, určitě k UM můžeš dát čaj a bude to i lepší někdo říká, že už k UM nejsou potřeba tekutiny kor teď v zimě, ale UM není jako MM, kde se právě miminko může i jen napít na žízeň. Ten fenykl opatrně ať ho nebolí zbytečně víc bříško, dala bych normálně do flasticky a zkusit kolik si cucne neboj moc toho nevypije třeba mu to ani nebude chutnat, ale zkus takhle občas nabídnout a můžeš střídat třeba s hermankovym nebo jiným cajikem pro miminka v lékárně nabídnou. Měj se hezky a netrap se, že máte UM důležité je, aby jste spolu byli spokojeni, bříško taky za chvíli přejde zkuste probiotika k tomu Espumisan nebo Babycalm, cvičit nožky k bříšku, dávat ležet na bříško a nahrivat 🙂