Může dítě takovýto rýžový dezert.....ne že bych to kupovala sama, donesla to tchýně, je na tu zdravou výživu. Říkala, že by to mohly, není tam ani jogurt ani lepek, akorát to bude možná sladší. Co myslíte?
NE. Myslím si, že to nepotřebuje komentář.
Půl ročnímu dítěti stačí, když ho budete kojit 😉
Já bych klidně dala,škroby nejsou škodlivé,a cukr bych taky nehrotila,pokud v ničem jinak nemá.A co se týče alergenů,pokud nezkusíš,nezjistíš reakci. 🙂
Půlročnímu ne,je to zbytečné. Takové mimi se kojí a má tak maximálně zeleninu k obědu ne? Tohle bych dala tak v 10-12 měsících,ale tak jen na zkoušku,pár lzicek,pro zpestření.
I když se něco prodává ve zdravé výživě neznamená to,že to je vhodné pro miminko.
Já bych to snědla sama a dítěti dala spíš masozeleninový příkrm a později obyč bílé jogurty 😅
Nedala bych. Malá v tomto věku byla kojená, v poledne měla masozeleninu a k jedné svačině namixované ovoce. A začínala jsem dávat lepek. Ale do roka jsem se snažila nedávat cukr. Jediné sladké měla to ovoce. Teď je jí rok a půl a jí prakticky vše (teda samozřejmě kromě naprosto nezdravých věcí jako jsou uzeniny, lipánky, polotovary ve kterých nevím co je a pod....).
určitě ne....
nedala bych ani teď (10 měsíců)
Pokud je dítě plně kojený, je to úplně mimo.
Pokud přikrmuješ, asi začínáte, je to mimo, jednodruhové věci "jak je Pán Bůh stvořil" jsou daleko vhodnější.
Tak si dej dezert. 😉
Skrob není skodlivy...!! Za takove vety me bere cert. Pulrocnimu diteti a jeho ctlivemu zažívacímu traktu bych toto rozhodne nedala. Skrob, cukr a buhvijakydalsisra...pardon. Dejte si to vy, když uz 😉
Urcite ne, do roka jsem se snazila davat veci, ktere jsem sama udelala (prikrmy, mix ovoce apod.) a pouzivala jsem kupovane ceci urcene pro dite (myslim hipp, hami apod.), kupovanou vec neurcenou pro dite, jeste takove radoby zdrave cosi, ja bych nedala. Me tchyne prinesla malemu ve trech mesicich kiwi 😉 Na druhou stranu, kazdeho vec.
Nedala bych už jen z důvodu klarobu možný alergen. A jedna rada pokud začnete dávat sladké nebude chtít zeleninku. S tímhle začněte nejdříve po tom roce. Má na to čas. A pokud nemá alergii na mléko tak je zdravější začít bílým jogurtem a ne tímto.
nedala bych to dítěti tak do dvou let..
Do dvou let je podle mně moc, ale od roka, půlročnímu raději ne, tak si dejte vy, je to vcelku OK 🙂
Néééé já bych to určitě půl ročnímu dítěti nedávala.... 😒 já bych to raději počkala až bude mít tak po roce až roce a půl,já toto malé nedávám ještě ted a to jí jsou dva roky... 🙂 Ale to je na vás jak se rozhodnete....
No, možná tak ročnímu a to ještě občas s ohledem na obsah škrobu (proč? vždyť to jde zahustit rýží) a cukrů (rýžový sirup, glukóza a fruktóza) ... ne vše, co se prodává v obchodech zdravé výživy, tak je zdravé 😉 - jinak jsou tam lískové ořišky (možný alergen) a karob (taky možný alergen).