Nemyslím přímo na zobání, ale na oslazení ovesné kaše. Například rozinky, brusinky, datle... Na co si dávat pozor při nákupu, musí být BIO?
S čerstvým jablkem je kaše málo sladká a nechce ji jíst, banán nechci dávat moc často, aby neměl zácpu. Máte tipy na jiné kombinace?
hledala bych nesířené.
Do kaše bych opravdu možná šla do lyofilizovaného (mrazem šušeného) ovoce. Bývá prostě sušené, bez konzervantů (síření, oleje...) a doslazování, bývá křehké, takže jde do té kaše nadrtit ... a krom toho takový maliny si s chutí dám i já O🙂 .
Bio být podle mě fakt nemusí, spíš opravdu hlídat způsoby konzervování.
... a taky bude sezona meruněk - ty by mohly šmakovat i čerstvé, ne?
Zrovna vločky jsou protahovací, takže tam bych se banánu vůbec nebála.
Tak po roce už byste mohli zkusit i med.
@mamora co zkusit skořici? S ní si dávám kaši já.
Jinak ano, děti mohou ovoce sušené nejlépe mrazem.