Může 6měsíční miminko rybu?

renda501
10. lis 2016

Maminky, chtěla jsem se zeptat dávali jste dětem do příkrmů rybí maso? Může 6.měsíční miminko třeba tresku? koukala jsem že v příkrmech ve skleničkách je normálně prodávají, tak bych je chtěla zkusit i doma, děkuji

andryyysssek
10. lis 2016

Ahoj,já dávala ryby od 6.měsíců 🙂

renda501
autor
10. lis 2016

takže když mu dám kousek ryby do zeleniny tak to nevadí, a jakou rybu třeba?

hop_ita
10. lis 2016

Ja kupuji jednou tydne cerstve pstruhy u nas na rybnice, koupila bych aso neco takoveho. Mrazenymu bych se teda vyhla obloukem :-\

lv
10. lis 2016

ne mražené, čerstvé, tresku, pstruha, kapra, prý je lepší se vyhnout dravcům /candát, štika/, co žerou jiné ryby, mají pak moc něčeho v masem, už nevím čeho. Já candáta dávala, neb tatínek ulovil 😀 z mořských velké, třeba tuňák, toho jsem dávala cca od 9m v plechovce, vypláchnutý od nálevu. Je to velmi vhodná potravina, ne těžká na trávení, všechny ty dobré věci.. 😅

andryyysssek
10. lis 2016

@renda501 jj,můžeš.Já dávala tresku nebo kapra 🙂

wildcat87
10. lis 2016

Tak určitě se ryba dát může. .. je i zdravá i tom žádná. .. jen nedoporučuji tuňák... Ma mamka dala synovi v roce ochutnat kousek pizzy jde byl jelikož ju upadl a zavřít pusu mu dokáže v nepřítomnosti maminky zavřít jen jídlo 🙂 a jsem ráda te jsem byla uz u baráku...najednou mu začala otekat pzsa a jakoby opuchmul...mamka mi promítla s klukem le dveřím a jš jen duchapritomne vytáhla dithiaden a ihned mu dala ctvrtku tablety a bylo po reakci....ale neříkám te to tak musí být u kazdeho...nicméně když jsem to vyprávěla naši dětské dr. řekla mi te ty ryby jako kapr..tresky..pstruhy...tak v klidu ale opravdu pozor na ty tunaky..

wildcat87
10. lis 2016

@wildcat87 jeee teď to po sobě čtú...pardon za ty chyby..mám nový telefon a nějak se nám to spolu nedaří