ahoojky potřebovala bych poradit .Hledám nějaký přistroj kde bych mohla dělat príkrmy nějak fakt ověřenej co vám vyhovuje .🌷
Hrnec + pařák + mixér? 😀
Jestli chceš poradit, tak na těch pár týdnů je něco takového úplně zbytečné. Já jsem blázen, ráda si dopřeju všechny možné vymoženosti moderní doby. Ale tohle mi přijdou jako totálně vyhozené peníze. Tohle vaření mimi příkrmů je na strašně krátkou dobu.
Super moc děkuju za radu , tchýně mi ho chtěla koupit na vánoce ,ale řeknu ji že ho nechci 😆☺️🌺
@saba95 nech si koupit kávovar a dobré kafe, pokud máš ráda kafe. To oceníš ty i kámošky na návštěvě.
@fandysek_1 to je o dost lepsi investice 😄
Kafe bohužel nepiju 😆😂😐
@saba95 a že já si to myslela 😁.
Máte nějakej tip na nějakej co třeba máte? 🙂
Thermomix a to nejen na příkrmy. Ocení ho celá rodina ;)
Mám od babymoov a jsem spokojena. Já bych bez toho nemohla být
@saba95 Koukni na Miomat, je super na kase, rostlina mleka a detske presnidavky..
Za mě Thermomix zn.Forwerk. Měla jsem od Aventu viz.výše, ale má jen 2 funkce rozvařit a pomixovat a je dost malý. Thermomix má spoustu funkcí a budeš ho používat stále i když bude dítě větší a má nádobu na 2,2 litru. Umí i jogurty, termix.Pro mě to byla nejlepší investice.
Já používala od Gorenje na vaření na páře a byla jsem spokojená. Dalo se dát víc nádob nad sebe nad tu páru, potom jsem jen vyklopila a rozmixovala, mixovalo to dobře, obecně dobrá obslužnost. Umí to asi i sterilizovat lahve.
https://cz.gorenje.com/spotrebice/vareni-a-pece...
Mám od phillipsu avent a jsem s ním spokojená. Nic moc složitého a svoji práci udělá. Části se dají dát i do myčky, což mi vyhovuje 😀