Dobry den, mam synka, pristi mesic ma 2 roky, a posledni tyden mi vubec nechce jist jidlo, jen jogurtiky a podobne. Kdyz ho necham "hladovet" bez tech jeho blbinek, stejne nic nechce. Chce jen jogurtiky, breci mi u lednice a ja proste nevim, jak mu mam vysvetlit ze tohle nemuze. Minuly tyden jeste papal normalne. Dokazal sporadat miaku polevky, druhe, a jeste chlebik nebo vajicka, proste cokoliv, ale tenhle tyden nic. Nevim jestli je to ockovanim, ktere probehlo pred 12i dny. Mam o nej strach a nevim jak ho donutit papat. 😭😭
Kdyz je po ockovani navic driv jedl normalne dala bych mu to co chce....podle me se to spravi. Hlavne nenutit.
A napadlo me zda nema v pusince aft...
Tak to jse nachazim v podobne situaci dceri bude v cervnu 2 roky ale nehce mi vubec jist hlavni Jídla jen Jogorty Sunar.. Malo kdy do ni dostanu jidlo,treba dnes kuře na paprice ochutnala a pote plivala ven.. Jen co sni je bud sekana nebo veprove maso s kasi nic jineho..Nemohly by jste mi prosim nejak zaručeními radami pomoci dekuji
není to zoubkama? když našemu malýmu rostly poslední stoličky, neplakalal, nebudil se v noci, jen nechtěl nic, co musí víc kousat ... a když jsem se ho ptala, řekl, že bolí zoubky a bylo to jasné...dali jsme gelík a po prořezání to bylo v pořádku 😉
náš syn přesně v tomhle věku přestával jíst... má 4 roky a do teď nejí.. je jen na UM... klidně piš do zpráv..
není třeba lehce nachlazený, nebo po nemoci? i po tom očkování mlže být oslabený a trpět nechutenstvím..nebo nemá afty? Pokud chce jogurt, tak bych dala, však se nic nestane, když nebude týden 2,3 jíst jiné jídlo..