Moje děti nesnídají, jen pijí kakao

lady742
12. srp 2014

ahojky, mám 2 klučiky, ve věku čerstvě 3 roky a 21 měsiců.Tak trošku máme problém se snídaní, kluci odmítají ráno jíst, maximálně do nich dostanu pár lžiček jogurtu, ale poslední dobou ani to ne.Ještě jsou ochotni vypít kakao, mladšímu dělám to od nestle , starší granko, oba teda pijí kravské plnotučné mléko, um odmítají.Další sváču jsou ochotní pozřít až tak kolem 10h, takže tak za 2 hodinky po vypití.Mýslíte, že to tomu staršímu může stačit, mlíko se přece už jako jídlo nepočíta.

lv
12. srp 2014

Me mala někdy snida, někdy ne..nachystam ji obvykle chleba, buchtu, cereálie /1z toho/, když nechce,vezmu to pryč a az svých, obvykle jogurt, termix.

dezyre
12. srp 2014

U nás se taky špatně snídá. Buď sní jen kousíček rohlíku, buchty, nebo něčeho, anebo to teda sní celé, ale sedí u toho třeba dvě hodiny 🙄

konidana
12. srp 2014

@lady742 Neřeš. Mlíko nebo kakao je dobrá snídaně 🙂 . Moje děti snídají jak kdy(někdy taky až v 10h), ale aspoň to kakao se do nich snažím dostat, i když jdeme ráno v 6 do školky.

silwin
12. srp 2014

Když to nechtějí, tak bych jim to nenutila, já i můj muž taky startujeme s jídlem až tak dvě tři hodiny po probuzení... Já takhle "snídám" odmala a v pohodě žiju🙂

lady742
autor
12. srp 2014

no právě, že starší v záři nastupuje do školky a první jídlo tam až mezi pul a desátou, což mě příjde hrozné, že vlastně půjde s prázdným žaludkem, takže kakao myslíte dostačuje?
😒

konidana
12. srp 2014

@lady742 čtvrt litru kakaa a naše děcka si v tom rádi namáčejí piškoty. Nebo další dobrá alternativa na brzkou snídani jsou lupínky do mléka. U nás cornflakes, ty sladké moc nekupuji (dcerka si to ještě míchá s obyč. ovesnýma vločkama 🙂 )

benjik
12. srp 2014

@lady742 dcera byla to samé,měla to po manželovi -dřív jak hodinu dvě po probuzení nic nesnědla.Ted chvíli po 5.narozeninàch bum bác a první,co po probuzení slyším,že má hlad a chce jíst.

tina79
12. srp 2014

Můj 4 letý syn taky většinou nesnídá. Vypije caro s mlíkem. Zeptám se ho a nic mu nenutim. Jí až kolem 10-11 hodiny. Když má hlad tak se ozve.

marketst
11. zář 2014

taky bych to neřešila 🙂. Kakao je v pořádku a nemá smysl nic nutit.

anetka1701
11. zář 2014

moje dcery mají to samé... mladší mlíko, starší kakao :o) jídlo až tak hodinku po probuzení....

tamarila
11. zář 2014

@lady742 Já jsem dospělá, a pokud vypiju hrnek kakaa tak mě to taky na nějakou dobu zasytí, myslím že jako tekutá snídaně je to dobrý. Jinak moje malá taky když ráno vypije flašku mlíka (někdy chce, někdy ne), tak ani snídani nenabízím, protože vím že aspoň hoďku, spíš dvě hlad mít nebude. Má 2,5 roku. Je to normální 😉

pisisvori
12. zář 2014

Dcera taky vetsinou nesnidala a nesnida a kdyz tak opravdu malo. A to pres to,ze mi s manzelem bychom ani jeden bez snidane neodesli z domu😉 . Moje mamka naopak rano snida jen o vikendu, protoze kdyz ji drív jak v 8 tak ji neni dobre. Proste jako u vetsiny veci okolo deti je holt kazde jine a postoj rodicu toho moc neovlivni😉. Hrnek kakaa je aspon neco a pokud ji oba normalne cely den,tak neni potreba to resit podle mne.

marmar79
12. zář 2014

U nás je to také tak. Dcerka 2,5 r vypije ráno mléko a pak až svačinku ve školce. Nic jiného do ní ráno nedostanu.