Ahoj, máte zkušenost s tímto výrobkem, chutnal dětem? Synovi bude půl roku, tak jsem koupila na zkoušku tohle mlíčko od 4. měsíce. Dávaly jste ho do flašky nebo lžičkou?
Ano, to v krabičce, tak jsem to ochutnala a chuť je děsně umělá, tak jsem zvědavá, co na to řekne 🙂
@majovasnazilka vzdyt je to fuj, koukni na slozeni. 🙂
@panickatlamicka A nemáš tip na něco lepšího? 😉nechci mu hned nacpat kaši, ale kojení už na noc nestačí. 🙂
@majovasnazilka zeleninku 🙂 treba dyni, bataty, ve stylu polivcicky ( rozmixuj do hladka. Davej na lzicce. Kase stejne jen zacpe. No a nebo castejc kojit...
@majovasnazilka Dávala jsem to před 16lety a fuj to nebylo,ani umělé,teď nevím.Všechno chutná jinak
@panickatlamicka Zeleninu jsem začala dávat k obědu, k večeři podle dr by měla být kaše, takže asi tak 🙂 kojím co to dá, ale už to nestačí, nepřibírá ☹
@soyevita Jo, a hlavně se v tom všem zorientovat, to je vyšší dívčí 🙂))
@majovasnazilka no ja kasi nedavala, mala ji mela az v roce zhruba na snidani. Podle zkusenosti se synem beru kasi jako duvod boleni briska...
Ahoj,nevím co přesně to obsahuje ale náš malý nechtěl nic jiného!Používáme dodnes místo mlíčka-nechtěl jiné.Ani Nutriillon,Hipp,Sinar,Beba-vůbec nic jen mlíčko s kaší od Nestlé nebo od Hami.Jediné co mi vadí je cena.Nemám pocit,že by ho potom bolelo bříško-myslím,že je lepší než klasická samotná kaše.
Take jsem dceri davala, ale jen v pripade, ze jsme byly treba dlouho do vecera venku a nestihly jsme veceri. Tak jsem ji dala tohle mlicko s kasi (jeste je i Hami, ale to mi prislo ridsi) a mela to misto vecere a zaroven sunaru, ktery dostavala pred spanim. Jako alternativa je to fajn, treba na cesty atd., ale kazdy den bych ji to asi nedavala. Jeste jsem kupovala i dovezene z Nemecka Alete a Bebivitu, tam maji zase jine prichute - jahodu, hrusku. Male to chutnalo hodne.
Včera ochutnal pár lžiček, úplně se na to netvářil, tak jsem dneska zkusila první kašičku Sunarku a to si mlaskal 🙂 Takže u nás to mít úspěch asi nebude. 🙂
@majovasnazilka Myslíš takovou tu malou krabičku?Tak jestli je to ono,tak to chutnalo jen nejstarší,ostatním ne.Dávala jsem do flašky.Je to řídké.Nebo alespoň dřív bylo