Maminky, začala jsem dávat dceři kaše na dobrou noc od Sunaru a gerber natural. Tchýně mi dnes donesla kaši s Kaufu od Nestlé...(protože byla v akci😀) dáváte tuto kaši nebo se jí raději vyhnout. Děkuji
Jaký na ní máte názor.
Nedávala jsem, přijde mi těžká, hutná. Radši jsem vařila zeleninové polívky. Kaši dávala od 10. měsíce k snídani, tam mi sedí víc.
Moje obě děti kaše na večeře ji denně, ale já teda vybírám bez přidaného cukru. 🙂 Nejsem žádnej posuk, děti si normálně dají sušenku či kousek čokolády, ale přijde mi to zbytečný v té kasi. A v téhle kaši cukr je a docela dost mi přijde, je hodně sladká...
Nikdy nikdy nikdy som nemala detské kaše dávala som od začiatku normálne Nominal (ale to je len moja preferencia moze byt aj ina znacka) a bud samotné alebo s čerstvým ovocím (rosmixovanym, popucenym alebo postruhanym)... Zloženie rovnaké dokonca by som povedala aj zdravšie a lacnejsie, nie vsetko označené ako detské je vhodnejšie pre deti... Ale tak podla mňa kaša nie je UM tak by mohla byť dobrá.
@terez317 Kaše jsou na zaplácnutí, dřív se dávaly a doporučovaly. Já dávám na snídani, večer bych nedala, sacharidy na spaní nic moc.
můžete. nevidím v tom problém, my se ale obešli bez kaše