Dobrý den, máme doma dvojčata holky 7m. Čím mixujete příkrmy ? Mixuji min. Kilo zeleniny, ať mám na pár dní nějakou tu zeleninu v mrazáku ( dávám do boxu zacvakavacich ) . Ten můj tyčový mixér je podes a dost nezvládá, čekám kdy odejde . Pak mám takovou tu misku s čepelemi a nasazování hlavici - to vůbec neudělá pyré. Poraďte co používáte vy a zkušenosti. Děkuji
@sherryel Mixovala jsem hodně a taky dávala do mrazáku až skoro do roku, kousky vůbec nechtěl... Mám tady tento a jsem naprosto spokojená, na většinu věcí stačila ta miska s čepelí uvnitř, na pyré pak ten nástavec co je úplně uprostřed (děláme s ním i klasické pyré pro nás), klasický tyčový mixér je pak super na polívky (má nějaký ten anti splash control, nestříká to všude po kuchyni což minulý dělal).
Mám obdobnou sadu z Lidlu. Tyčovým mixerem jsem bez problému rozmixovala zeleninu (s troškou vody), tím nízkým sekáčkem maso 🙂
Taky mám 7 měsíční, buď tyčovým mixérem nebo rozmačkam vidličkou. V tomhle věku už to nemusí mít úplně na řídkou kaši.
Můj tyčák to taky moc nedával (mimochodem má výše doporučený Braun). Nakonec jsem skoro od začátku jela BLW a nemixovala. Ale dneska už mám klasický mixér, zvládne i ořechy na máslo nebo mléko
my máme tento:https://www.mixeryvitamix.cz/ mixuju v něm vše 🙂
@sherryel ani jednomu dítku jsem nemixovala, maso nakrájené na pidi kousky a zeleninu buď vidličkou a nebo, když jsem dělala zásoby do mrazáku, tak jsem to vzala šťouchadlem na brambory. Možná jsem měla štěstí, ale ani jedno dítko nemělo nikdy problém později s kouskama.