Mixování. Čím mixujete příkrmy?

sherryel
2. zář 2022

Dobrý den, máme doma dvojčata holky 7m. Čím mixujete příkrmy ? Mixuji min. Kilo zeleniny, ať mám na pár dní nějakou tu zeleninu v mrazáku ( dávám do boxu zacvakavacich ) . Ten můj tyčový mixér je podes a dost nezvládá, čekám kdy odejde . Pak mám takovou tu misku s čepelemi a nasazování hlavici - to vůbec neudělá pyré. Poraďte co používáte vy a zkušenosti. Děkuji

badyr
3. zář 2022

@sherryel ani jednomu dítku jsem nemixovala, maso nakrájené na pidi kousky a zeleninu buď vidličkou a nebo, když jsem dělala zásoby do mrazáku, tak jsem to vzala šťouchadlem na brambory. Možná jsem měla štěstí, ale ani jedno dítko nemělo nikdy problém později s kouskama.

shirilka
3. zář 2022

@sherryel Mixovala jsem hodně a taky dávala do mrazáku až skoro do roku, kousky vůbec nechtěl... Mám tady tento a jsem naprosto spokojená, na většinu věcí stačila ta miska s čepelí uvnitř, na pyré pak ten nástavec co je úplně uprostřed (děláme s ním i klasické pyré pro nás), klasický tyčový mixér je pak super na polívky (má nějaký ten anti splash control, nestříká to všude po kuchyni což minulý dělal).

veru181
3. zář 2022

Mám obdobnou sadu z Lidlu. Tyčovým mixerem jsem bez problému rozmixovala zeleninu (s troškou vody), tím nízkým sekáčkem maso 🙂

krisstina93
3. zář 2022

Taky mám 7 měsíční, buď tyčovým mixérem nebo rozmačkam vidličkou. V tomhle věku už to nemusí mít úplně na řídkou kaši.

elesse
3. zář 2022

Můj tyčák to taky moc nedával (mimochodem má výše doporučený Braun). Nakonec jsem skoro od začátku jela BLW a nemixovala. Ale dneska už mám klasický mixér, zvládne i ořechy na máslo nebo mléko

jjasmina
3. zář 2022

@sherryel mixovala jsem jen první měsíc, pak už ne, od 7 mes kousky

johca
12. zář 2022

my máme tento:https://www.mixeryvitamix.cz/ mixuju v něm vše 🙂