Ahoj maminky, mam 5.mesicni holcicku a kdyz nam zacinaj ty horka chtela bych ji pres den davat cajik ale vubec mi nechce cucat z flasky. Nema rada ani dudlik asi ji proste vadi guma. Mate nektera zkusenost? Nejakou znacku flasek? Mam avent
Tak kdyz jsme doma tak samozrejme kojim I co hodinku ale kdyz jsme venku tak to taky vsude nejde
Me pomohlo davat latexove savicky, ty jsou hodne podovne prsu. Zkus to. Dcera taky nechtela. Vadil ji ten silikon ale latex pak prosel. 🙂
@tripisek no nevím,mam děti narozené v březnu a květnu,takze celé léto venku a jen kojení a šlo to. Nepamatuji si na jedinou situaci kdy by to nešlo ( možná tak jedině v MHD). Když jsem vzdala dudlík i flašku a hodila se do klidu a prestala to řešit,bylo vše v pohodě.
Nakonec flašku vzali před 1 rokem a byla to MAM se silikonovým pitkem.
@tripisek mám také avent lahvičky , a také savicku jen zuzla a s dudlíkem si taky spíš hraje🙂:D takže občas cajik dávám, že trochu spolkne, ale dávám spíš kvůli boleni briska. Jinak kojim když chce🙂)))ale já v těch vedrech s ním nikam nejedzim, a jsme doma.... 🙂
Flaškou si jen pokazíš kojení. Kojit přece lze prakticky všude, nikdy jsem dětem flašku nedávala, pokud se dožadovaly, dostaly z normální flašky nebo skleničky vodu.
A kdyz kojime jen v leze? Miluju chytre lidi, ne necham sve dite umrit hlady
@tripisek kazde dite je jine. Dcera jak jsem psala a synek budou 4 mesice a v pohode silikon zvlada a dokonce i flasku a nenarusilo me to kojeni. Kojim dal a pije i z lahve. Zkusit to nebat se toho. Hlavne nenutit a zkouset pomalu. Nedavej mu tam caj ale odstrikni si a zkus totak nebo caj nared tvym mlickem. Je to muj nazor a kazdy s nim souhlasit nemusi.
Můžeš mu zkusit dávat vodu po lžičkách
@tripisek flaška s čajem není na hlad. Kojení je na obojí. Asi kojis méně často a jen doma? Venku chceš dávat jen pití ( flašku) ne jídlo ( kojení), pokud chápu správně.
U prvního jsem kojila též zpočátku vleže,prvni kojení v sedě byly dost nezvyk a vtipné,ale hodně to pomůže. Na návštěvě jsem si taky nemohla lehnout. U druhého už to pak šlo hned,to se muselo kojit všude možně kvůli staršímu ditku.
Zkusila bych se jinou polohu kojení naučit.
Nebo zkoušet jiné flašky,dobra je prý Medela,u nás prošla MAM. Zkusila bych různé druhy saviček . A hlavně trpělivost.
Já nevím,fakt by nešlo prostě kojit v sedě? Je to nejjednodušší řešení a budete moct kam chcete a na jak dlouho chcete.
Pritel se vzdycky smeje, ze je jako kotka jak s tema packama poslapujou 😀
On je to jiný systém,jiny způsob,muj si takhle s flaškou hrál mezi 8 a 10 měsícem. Blbý je že kdo má kupovat a zkoušet tolik flašek a dudliku.
@tripisek řeším stejný problém.. Malá 8měs. mi nebere taky nic - avent, medelu, tommi tippee..ani učící hrnek..napije se jen např.že skleničky, kelímku pár loků a to je málo..takže taky jsem nucena kojit, ale vadí mi to, spíš třeba v autě aspoň..i malý to vadí resp.je zvědavá a venku furt kouká kde co lítá a nepije..tak asi zkusím ještě ten latex teda..hodilo by se, aby v těch vedrech popíjela mezi kojeníma třeba čajik.. Jo a o kojení bych se nebála, já jsem dokrmovala medelou calmou když nám blblo mlíko ze začátku cca 2měsíce a kojim doteď..😃
Jo,nedavat nic když nechce,jen víc kojit. Ani moje děti nechtěly ani flašku ani dudlík. Plně kojení od jara do podzimu,nebyl problém.