Ahoj holky ,chci se zeptat.Malá má 4,5 měsíce.Je na UM,mám jí dávat mezi tím i čajík,nebo stačí jen to mléko.Vím ,žek dyž je plně kojené tak se nemusí.Ale když je na UM,dáváte?
můžeš a nemusíš..pokud má stolici v pořádku a nejeví známky žízně či hladu, tak nemusíš..ale už jste dost velký..klidně můžeš malinko dávat, aby si zvykla i na jiné chutě a konzistenci
Teď myslím, že to není potřeba, doplňovat tekutiny ještě jinak než jen UM, ale až v létě nastanou vedra, tak bych klidně zkusila pitný režim rozšířit.
Nám bylo od Dr. řečeno, že by při UM mělo dítko mít i tekutiny-čaj, vodu. Naší dcerce to moc nechutnalo, je to jiná chut než mlíčko, takže je určitě fajn na to postupně zvykat, protože pak v létě určitě pít musí. Jinak, když nejsou tedka ty vedra, tak stačí fakt po trošičkách. Mně se ze začátku osvědčilo čajík sladit rochou Glukopuru, protože jinak to malá jen prskala. Dávala sem Sunárek rozpustný fenyklový čaj nebo i medunkvoý, dcerka byla dost nespavec a neklidná a nebo pytlíkový od Hippu. Vodu mi nechtěla vůbec a nepije ji ani do těd.
Take jsme byli na UM, cajik se mezi tim ma davat. Protoze stavi.
ano, jak píše @jhoki, určitě byste mohly už začít i s klasickýma příkrmama a tam už určo pítí je potřeba teda víc. ale i pokud budete ma mlíčku, tak zkoušej a zkoušej, at si zvykne 😉
@m.r. Určitě 😉. Není potřeba moc, ale aspoň pocucávat. UM není tak vodnaté jako MM, tak ať není problém s kakáním 🙂