dobry vecer chtela jsem se zeptat jestli nekdo nemate skusenosti stim ze 4,5mesicni miminko neji...dnesk mi snedla tak 100ml mleka a trochu caje ale cej ji jel vic mleko vubec a ani kadne kase...a nema zadne riznaky smejese spi je hodna nebreci jen nechce papat prijdemi jak kdyby ji to nechutnalo a to v noci papala pekne rano se vzbudila a nechtela...moc dekuji za kazdou odpoved Pavla+ Simonka
@ptacena a jen dneska? Tak prostě nemá zrovna chuť. Nám obě děti /teď 5měs./ už několik týdnů stabilně pily kolem 160-180ml, 5 x denně. A před 14 cca ty dva týdny to bylo to samé. Lukášek se u toho začal vztekat, do pusy flašku vůbec nechtěl, max. jestli stovku vypil a to jsem se s ním pak už i "prala", abych do něj aspoň něco dostala. Teď už se zas srovnal a jí normálně, Tak to bylo jen takový období. Dr. na kontrole říkala, že vše ok. Někdy maj holt růstový spurt, kdy jí najednou víc a víc a pak to zas opadne. Jen prostě za tu dobu ale nepřibral skoro nic. Kdyby jí něco bylo, asi by byla i rozmrzelá a to bys poznala 😎