Pry uz kojeneckou vodu nemusi a pry muze vodu z kohoutku,ale nejak se me to nezda jestli treba neprevarit nebo do te konvice vodu napr.britax.
Od šesti měsíců jsem nepřevařovala, máme kvalitní bodu, vhodnou i pro kojence. Když si uvědomíš, co všechno dají do pusy, ožužlají na co přijdou, tak ta voda jim rozhodně ublížit nemůže.
Já dávám kojeneckou ještě teď a nebo převařenou kohoutkovou 🙂 nijak mě to nevadí to převařit.. Nebo koupit balenou... Ale samozřejmě, když nedostane převařenou, nic se nestane, ale prostě to ještě tak dělám 😀 je jí 2,5 roku 🙂
Ja teda viac verim kohoutkovej ako akejkolvek z plastu...za mna uz rocnemu neprevarat, raz sa s tym predsa musi prestat, nie?
Po 9mes.jsem prestala s kojeneckou a davala jsem kohoutkovou nepřevařenou...
Mně dítka pily až od 10-12měsíců, a nepřevařovala jsem, normálně kohoutkovou.
já myslím, že to záleží na tobě, já malé ještě nepřevařenou vodu ještě nedala a to bude mít 2roky 😉
zalezi odkud jsi -
mi od roku davali taky kohotkouvou prevarovanou a od 1,5 roku uz jsem lenivela neprevarovala. at si zvyka. Praha podolske vodarny maji pry dobrou kvalitu
Kojeneckou jsem používala jen u druhé dcery, když jsem dokrmovala UM a to asi 2 měsíce. Pak jsem převařovala kohoutkovou, možná do půl roku. Pak už normálně z kohoutku.
My používame nepřevařenou asi od 8 měs. Někdy na střídačku ještě koupím kojeneckou vodu ale to jen občas. Myslím, že roční dítko už kohoutkovou vodu bez problému zvládne 😉
Pokud máte vodu ok, tak na tom nic špatného určitě není.
U nás doma třeba nepijeme kohoutkovou nikdo, i když je možná ok- prostě nám nechutná voda z potrubí 🙂 , takže ani malá ji nepije a pravděpodobně ani pít nebude...jen co si nasrká ve vaně 😀 .
V brne si myslim ze je dobra voda,snad.
Já používám kohoutkovou od 8m, neprevaruju.