Ahoj maminky, právě se mi stalo, že jsem zapomněla, že vyvařuju lahvičky. 😅 Byly ve vařící vodě dlouho, odhaduju to na takových 20 minut až půl hodiny. Voda tam pořád byla, ale všechno to podezřele smrdí plastem. Lahvičky vypadají, že to přežily (Avent), ale nejsem si jistá, jestli jsou pořád "zdravotně nezávadné", nebo s nimi může něco být v nepořádku. Přece jen je nebudu dávat miminku, ale téměř dvouleťákovi. Poraďte, stalo se vám to někdy? A co byste dělaly? 🙂
@g_m děkuji, no na povrchu se udělal takový lehce bílý povlak, když jsem je umyla pod tekoucí vodou, tak to zřejmě zmizelo. 🙂
@katkaajirka to je kamen,mam to i kdyz vyvaruji kratce. Pokud neni zdeformovane a nebo by smrdely i nadale,vyhod.
Me se to stalo tez, ale "odnesla" to jen savicka. Udelala se v ni (asi) jakoby vetsi dirka a protekala/kapala. Jinak v poho. Roztavene nebyly, smrad za chvili pominul 😉 trochu se mi roztavily aventacky kelimky v zavitu, ale to jsem nijak neresila a pouzivam dal. U lahvicek by to bylo horsi kvuli sroubovani.
@leki děkuji, u nás to vypadá, že teda vydržely. To jsem ráda, že se nemusím bát 😉 nerada bych na těch posledních pár týdnů, kdy ještě bude pít mlíčko z lahvičky, kupovala nové 😀
@katkaajirka Pokzd neni nejak zdeformovana nebo viditelne roztavena, tak bych to neresila...