Koupila jsem tuhle lahvicku,jelikoz jeste kojim a dokrmuju. Chtela bych se zeptat,snad kazde druhe krmeni se mi zakucka,nekdy fakt hodne,ze mam i strach,jestli to vubec vykasle. Stava se vam to taky? Je to tou lahvickou? Zda se mi,ze hodne tece.... Myslela jsem,ze se bude muset trochu snazit,jak u prsa...ale zatim moc spokojena nejsem. Zajima me,jestli to je tou lahvickou nebo tim,ze tak hlta.... dekuju za reakce🙂
používala jsem několik měsíců. ze začátku tekla málo, malá se musela snažit, ale po nějaké době se ten mechanismus jaksi pokazil a teklo to proudem!! malá si na to asi postupně zvykala, zjistila jsem to až později. ale už jsem četla, že to bývá problém u této savičky. buď si kup náhradní savičku nebo to zkus zreklamovat. těžko poradit. je to drahé jak s....a, ale pokud funguje je super. díky ní jsem kojila o několik měsíců déle.
No, Calmu (a hned 3) mám doma taky, když bylo třeba sáhnou do mrazákových zásob, ale nikdy se mi syn nezakuckal. A Calma opravdu lehce neteče, sama jsem z toho zkoušela pít a je to fakt makačka, takže jestli ti z ní teče mlíko, je něco špatně, může být někde nějaká netěsnost, nečistota, že se tam dere vzduch, nebo poškozená savička? Může to být i "zmetek" výrobek a třeba nesedí šroubování.. U pití z lahvičky platí to samé jak z prsa, dítě má být pořádně přisáté, aby nenabíralo vzduch... takže pokud moc hltá a pusinou pořádně neobepíná savičku, tak do sebe saje vzduch a pak je kuckání jasné. Můžeš zkusit na lahvičku trochu přitlačit a přimět miminko pořádně "přijmout" savičku.
Ať to brzy vyřešíte!