Lahvička Calma Medela - miminko se zakuckává

vecob
13. lis 2015

Koupila jsem tuhle lahvicku,jelikoz jeste kojim a dokrmuju. Chtela bych se zeptat,snad kazde druhe krmeni se mi zakucka,nekdy fakt hodne,ze mam i strach,jestli to vubec vykasle. Stava se vam to taky? Je to tou lahvickou? Zda se mi,ze hodne tece.... Myslela jsem,ze se bude muset trochu snazit,jak u prsa...ale zatim moc spokojena nejsem. Zajima me,jestli to je tou lahvickou nebo tim,ze tak hlta.... dekuju za reakce🙂

mina_
13. lis 2015

No, Calmu (a hned 3) mám doma taky, když bylo třeba sáhnou do mrazákových zásob, ale nikdy se mi syn nezakuckal. A Calma opravdu lehce neteče, sama jsem z toho zkoušela pít a je to fakt makačka, takže jestli ti z ní teče mlíko, je něco špatně, může být někde nějaká netěsnost, nečistota, že se tam dere vzduch, nebo poškozená savička? Může to být i "zmetek" výrobek a třeba nesedí šroubování.. U pití z lahvičky platí to samé jak z prsa, dítě má být pořádně přisáté, aby nenabíralo vzduch... takže pokud moc hltá a pusinou pořádně neobepíná savičku, tak do sebe saje vzduch a pak je kuckání jasné. Můžeš zkusit na lahvičku trochu přitlačit a přimět miminko pořádně "přijmout" savičku.
Ať to brzy vyřešíte!

milius
13. lis 2015

používala jsem několik měsíců. ze začátku tekla málo, malá se musela snažit, ale po nějaké době se ten mechanismus jaksi pokazil a teklo to proudem!! malá si na to asi postupně zvykala, zjistila jsem to až později. ale už jsem četla, že to bývá problém u této savičky. buď si kup náhradní savičku nebo to zkus zreklamovat. těžko poradit. je to drahé jak s....a, ale pokud funguje je super. díky ní jsem kojila o několik měsíců déle.