Holky už sem celkem bezradná, potřebuji láhev s pítkem - tvrdé nebo měkké, která bude co nejpodobnější lahvi s dudlem avent natural, náš malý nechce pít z ničeho jiného, z ostatním flašek si jen cucne a vyhodí, potřebuju nějakou flaštičku co bysme mohli nosit sebou takže aspon 260ml, budu ráda za každý tip - už sme vyzkoušeli všechno možné díky
Ja presla z dudliku na silikonove pitko od Nuku, ale prechazeli jsme od dudliku Mam a ten je plochy, ne jak ten od Aventu. Primo Avent prodava i lahvicky s pitkem a drzackama, ale proste pitko bude vzdycky jine nez dudlik.
Brcko nechce,nuk taky ne,ani ten avent hrnecek,aktualne doma mame snad 10 ruznych lahvicek s pitkama a prd dycky cucne a odhodi
tohle znas? Nezkousela jsem, ale nedavno jsem na to narazila a budu to kupovat.
http://detske-lahve.heureka.cz/pacific-baby-ter...
@mer to chce vytrvat a dudel proste nedat. Moje mala mi pila z pitka take mene nez z dudlu, ale ja byla nekompromisni. Rozpila se jakztakz v roce a pul. Kdyz vidim u nekterych kamosek triletaky-ctyrletaky, jak pijou z flasky s dudlem, tak jsem fakt rada, ze jsem to zavcasu odbourala.
A co ty netekoucí plastovky, ve kterých se prodává detske pití? Můžeš koupit,vylít obsah,par dni používat a pak koupit novou. Jinak jestli je kojeny a nejde o mléko, a jen obyc piti,tak myslím, že dudlíky jsou krok stranou a nejsou nutne,stačilo by rovnou pití ze skleničky. Tak jsme to meli u malého my,tak mu to šlo nejlíp a aspoň nezi skal spatne návyky. Ale musím přiznat, že ted ve skříni objevil starou láhev Avent s tim měkkým plochym dudlem a vezmi si ji oblíbil. Samozrejme dávno pije normalne, ale jak má příležitost, chce "dudu". Jinak se starším jsme taky zkoušeli kde co a nakonec nejlepší byla sklenička...🙂
Hmm, no budu muset být neustupná, skleničku jakž takž dává, ale musím držet a většinou se částěčně polije, kojený není, um pije též z dudlu, on ne že by to neuměl ale prostě nechce
@mer no ted koukám, že už má skoro 1,5 roku. On se brzy na něco naučí a bude klid. U staršího jsme to pití resili s příkrmy, a když to neslo,tak jsem mu dělala ty příkrmy řidší,abych do něj ty tekutinyou dostala. Ale myslím, že kdyby měl fakt žízeň, tak vezměny zavděk čímkoliv a bude se snažit 🙂. Tak držím palce,ať to brzy vyresite. ..
Také máme tuhle http://www.hpbaby.cz/cz-detail-901821771-kouzelny-hrnecek-avent-pingu-260-ml-modry.html
a jsem nadmíru spokojená.
zkus takovou tu s detskym brckem, to jim jde a libi se jim to...