Ahoj, chtěla bych se zeptat která jídelní židlička je nejvhodnější cca od 6mesicu které máte vyzkoušené a zaručene v jednoduchosti dekuju za info
Jj,taky doporucuji ty z ikei.Mame doma klasickou drevenou,ale u obou prarodičů tu ikeackou a musim říct, že to je nejlepší volba!!!
Máme taky ikea a super, ale přijde mi že je lepší až později, v šesti měsících jsme spíš využívali polohovatelnou...v 7 měsících jsme byli na dovolené kde byla ta ikea a přestože už celkem seděl, musel ho v ní vždy jeden z nás přidržovat 😉
Za me Teda ikea nee...nemá nic pod nozickama,takze diteti visí dolů jak panakovi,dceri byla v roce a půl mala ( a to je hubena) a chtěla si do stoličky lézt sama..my meli lehátko a pak dřevěnou po nas,jde z toho udělat i stolecek,dcera si tam sama vlezla a supr.. nebo koupit rovnou tu rostoucí (jitro,stokke) s baby upravou
máme Chicco Polly z druhé ruky, je polohovatelná a nožky dolů nevisí.
Peg Pérego prima pappa zero 3 je i pro nesedici, navic je krasny 🙂. pak je pro nesedici Chicco polly.
My máme caretero bistro - polohovatelná, stabilní,nožky dolů nevisí, pryč jsem jí dávala až ted, ve dvou a půl letech syna
Chicco polly. Pokud dite neumi samo sedet a udrzet se v sedu rozhodne neposazovat. Tato je polohovací.
Joie Mimzy Snacker a nemůžu si ji vynachválit! Polohovací, dobře se udržuje a vůbec za tu cenu super.
Dekuju za rady malá my ještě nesedí ale už začínáme dávat příkrmy a chci ji učit na zidlicce
@dusanlucka my meli Fabulu, malej dlouho nesedel, tak mi vyhovovalo, ze se da sklopit do pololehu. Ze by byla extra jednoducha to ne (jako je treba ta ikeacka), je tam ten polohovaci mechanismus, ale normalne umyt se dala, kdyz bylo potreba (casto 😝 ). Hlavne ze byla pro malyho pohodlna a bezpecna.
Doporucuju od stokke tripp trapp, je to rostoucí židle a dá se koupit i takové jakoby vajíčko pro malé deti. Jsou sice drahé, ale daji se koupit z druhé ruky. My jsme třeba kupovali přes eBay. Navic se na ni deti naučily brzo sami lozit a kdekoliv si ji pristavit a podat si, co potřebuji.
@dusanlucka dokud jeste sama nesedi, tak do nepolohovaci zidlicky urcite nedavej.Pokud nechces kupovat polohovaci do lehu, tak zatim krm v naruci nebo v lehatku.
Když dítě sedi, tak jakakoliv. Za mě doporucuji pro zacatky ikea - nejlepší poměr cena/výkon a dobře se to myje..🙂