Ahoj maminky,teď jsme u malé našla krupicku,přiložím foto. Jak na potvoru je tam doktorka dnes jen do dvanácti. Nemáte někdo skusenost?
@katkapavlik taky mě to napadlo. Poprvé snědla víc než jen lžičku prikrmu. Koupila jsem na skousku mrkev,brembor,losos,chutná ji to,ale třetí den a toto. Nic jiného mě nenapadá. Tak uvidíme zítra,co řekne doktorka 🤷♀️
@petulejan někdy to tak bývá že se může i alergie projevit trochu déle. Ještě třeba změna pracího prášku mi pak přemýšleli nad vším a malému vadí mazací sýr všechny druhy. 😢
@katkapavlik prášek mám pořád stejný. A tohle jídlo je první,čeho snědla víc jak tři lžičky 🤷♀️
@petulejan tak to může být jídlem jestli máš doma nějakou mast tak jí to namažte,Třeba bepanthen Mi dávali ještě fenistilove kapky na doporučení lékaře proti svědění.
@petulejan toto jsme meli po očkovaní hexou. Doktorka tvrdila, ze je to ekzém, ale já si do ted myslím, ze to byla alergie.
@slunickovm tu máme už za sebou asi dva měsíce. Tím to asi nebude. Naštěstí po tom byla jen spavá. No čekám až tam bude doktorka. Jak na potvoru,když se něco děje,tak má upravené ordinační hodiny 🙄
@petulejan aha, dejte prosím pak vědět
@slunickovm tak doktorka mi řekla,že to bude po prikrmu,konkrétně losos,takže týden vynechat maso a dávat fenistil kapky.
Ty alergie to je hrůza. Malý měl také pořád nějakou vyrážku než jsme zjistili co mu vadí.😒
@katkapavlik no u nás poprvé 🤦♀️
@petulejan aha, takze je to urcite alergie. Tak at se vam to brzy zlepsi. A ničím.nemazat? A vyloučit vsechno maso jo? A proc vsechno neříkala?
@slunickovm no mám dávat jen fenistil kapky a tak na týden vynechat maso. O mazání nic neříkala.
@petulejan ahoj podle mne je to alergická reakce, měli jsme něco podobného, nám to začalo od nohou Dr nám namíchal mast myslím mast Macocha ale nejsem si tím názvem úplně jistá