Krmná stolička - proč se v ní miminko pořád kroutí?

monny88
4. únor 2017

Ahojte maminky, skoro při každém krmení se 10-ti měsíční miminko kroutí a šponuje, prská a otáčí hlavu do stran. Myslela jsem si, že třeba tlačí, anebo že kaďák už v plíně je a vadí jí to, ale nic, plína čistá. Stoličku jsem taky prohlížela a nenašla jsem nic, co by jí mohlo tlačit. Kšíry taky nemá moc utažené. Tak já už fakt nevím... :-\

nafuka
4. únor 2017

@monny88 asi bude spíš aktivní.jak snáší autosedačku?

lucyp13
4. únor 2017

Nechce tam byt...je mi too možná nepoholdne..nevim jakou máte ale pokud takove ty moderní polohovací tak je mozne ze se ji tam nelibi...dcera nechtěla byt nikdy ve vajicku,to byl rev,nastezti máme normální sporťák,ne kolébkový (nevydržela by tam).

evaamy
4. únor 2017

Nechce tam sedět tak ho nenut a dej si ho třeba na klín.

absintka19
4. únor 2017

@monny88 co blaznis 🙂 to je normalni ze se mrcasi 🙂 uz vi, ze se muze hybat, kroutit, kopat tak to dela 🙂 ja bych v tom take nesedela 🙂 nehledejte problem tam kde neni 🙂 tak tam nechce byt, kdyz povyroste treba zmeni nazor 🙂 ted se tam nudi 🙂 ja bych si taky delala z toho legraci 🙂 a prskani je supet ;)

alcar
4. únor 2017

To je uplne normalni, dcera mi taky v zidlicce delala blbosti, ale ja naopak byla vytrvala. Chtela jsem, aby se naucila, ze u jidla se proste sedi a sporadane ji. V roce to melo vysledky, to mi uz krasne sedela a nektere jidlo uz i sama papala. Jine kamaradky litaly kolem decek se lzickama a nahanely je, aby aspon neco snedly. Na moji dceru vzdycky hledely jak na exota, ze tak vydrzi sedet. Pomahala jsem si treba nejakou zvukovou hrackou, kterou mela na stolecku. Ta odvedla jeji pozornost od neplech a byla jsem schopna ji nakrmit, bez toho aniz by si rvala fusekle do pusy. 😀

alcar
4. únor 2017

@monny88 zkus ji zacit nabizet i nejake jidlo, ktere uz si bude moct snist z pultiku sama - chleba na kosticky, banan, okurku, nebo ja nevim, cokoli co pokouse a ma rada. Bude to pro ni zajimavejsi a mozna ji to namotivuje, aby ti tam vydrzela. 😉

monny88
autor
4. únor 2017

@nafuka autosedačku snáší dobře, je zvyklá na cestování a jednou za čas i na dlouhou cestu, když se jede za babičkou 🙂

nafuka
4. únor 2017

@monny88 to závidím🙂

monny88
autor
4. únor 2017

@lucyp13 máme polohovací - na krmení je super, když si jí můžu sklopit, ale zase třeba když jí dám kousky jídla na pultík, tak moc nevyhovuje, protože si nemůže pořádně sednout a pultík je výš, tak uvažuju ještě o stoličce z Ikei, tu má babí a ta jí na hraní a papů na pultík vyhovuje

alcar
4. únor 2017

@monny88 jo tu zkus, na to jak vypada jednoduse, tak byla nejlepsi! 🙂

lucyp13
4. únor 2017

@monny88 doporučuji zkusit jinou zidlicku,mame doma tu po nas,klasikou dřevěnou a uplne v pohode,od 6m kdy seděla tak ji miluje,ted už to máme jako stoleček,sama si tam leze a vse ok,ty polohovací jsou male a dost omezují Dítě v pohodlném sezeni

disfraz
4. únor 2017

@monny88 též jsem vytrvala. Ale, moderní polohovací už nikdy, půjde z domu. A kroutil se mi v ní do dvou let. Od té doby sedí na normální, je jako přibitý a žádný řev a nic. Tkze to za nás. Čím obyčejnějším, tím lepší.