Kombinovaná dětská židle, máte zkušenost?

moncakharova
15. únor 2017

Ráda bych se zeptala zde nemá někdo zkušenosti s touto https://www.nabytekmoderni.cz/p/sconto-25012nlv... nebo podobnou židlí?
Jde mi o to jestli je lepší koupit takovou kombi židli nebo vše zvlášť tedy židli a stůl.

Díky moc holky.

leki
15. únor 2017

My mame typove podobnou, takovou tu klasickou drevenou, co jsem v ni sedela i ja jako mimino. Me to prijde super. Treba ted je malemu rok. Mame ji v obyvaku. Vetsinou ji ve slozene na zidli, ale vecer dostava chlebik s necim a to mu to rozlozim behem 3 vterin, posadim ho tam a ji si sam. Takhle ti staci jen jeden nabytek a nemusis mit dvoje. Ta z odkazu mi navic prijde ze ma docela velky pultik i jako vysoka zidlicka. Ta nase ma jen malej a je to jediny, co bych u ni zmenila.

bacika
16. únor 2017

Takovou židličku máme doma a jsme s ní spokojení, podívej se ale pořádně na konstrukci, ať je bytelná a nepřevrátí se. Někde jsem četla, že jeden druh židliček tohoto typu stahovaly z prodeje. My ji máme už několik let a spokojenost, jen se začne trhat potah, ale to na všech židlích, ale jinak jsem s ní celkem spokojená 🙂 Je lepší to koupit dohromady než zvlášť, pak už to nemusíš dopasovat k sobě.

ajinka0991
16. únor 2017

Taková židlička je moc fajn, má ji sestra a nemůže si ji vynachválit. Pokaždé, když jsem u ní, tak můj synoveček v židličce hezky papká a hraje si : )

moncakharova
autor
19. únor 2017

Super díky moc za rady 🙂 Kupuji