Ahoj maminky, ráda bych se zeptala, kolik jste ochotny zaplatit za něco, co není nutnost, ale je pro pohodlí a určitě i radost dětí a to normální dětský podsedák např. na zahradní židličku. Viděla jsem je za 1300 na doma, zřejmě se specielní úpravou pro snadnější údržbu. Ale co obyč? Jaká může být jeho cena?
1300,- 😝 tak to bych teda nedala za podsedák na židličku 😀
Schválně jsem se koukla na podsedáky pro dospělé, kde se cena pohybuje od 25,- do cca700,- tak teda netuším co je zázračnýho na podsedáku za 1300,- 😉 a když vidím jak vypadá vložka v kočárku, tak bych za podsedák dala do 200,- 😉
Ve velkých obchodácích se dá koupit do stokoruny. Za 1300? To už je tepší koupit polstrovanou židličku 😀
tak my mame babysmart za 1000Kc a super.. nesmyka sa, drzi vyborne a to nas maly lozi na tu zidli obcas dost divne 😀 Lahko sa umyva.. Takze asi zalezi na tom, aky podsedak, ale toto sa mi zdalo ako dobra investicia..
A není to tohle?
http://www.detskydum.cz/detail/babysmart-sedak-...
My ho tedy máme a je to věc k nezaplacení, nepadá ze židle, hezky se na tom sedí , bezproblémová údržba a myslím, že půjde i za dobrou cenu prodat.
Nebudete prosím sedák někdo prodávat? Nemůžu ho nikde sehnat :( díky
1300,- bych nedala ani za podsedák pro dospělého, ať si má úpravu jakou chce 😀
Tak do 200Kč bych dala já. Kolik ale stojí nějaký normální netuším 😎