Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik ml. mléka za den by mělo vypít 6m miminko, které už krásně papá zeleninové i ovocné příkrmy? Děkuji.
U nas se to snizuje.S prikrmy mala odmita mliko(um).vypije max 600ml a I tak hodne pribira na 5 mesicich 70 cm a 8800....
To by me taky zajimaloy jak to urcit, kdyz se bez prikrmu bere min.150 ml na kilo.
Ja to takhle nikdy neresila. Meli pocet davek dle navodu na baleni Nutrilonu a prikrmem vzdycky jednu davku mleka nahradili. Jsou to zrouti a nepotrebovali se dojidat, snedli prikrmu od zacatku dost.
Já bych to nehrotila mimi si řekne, kolem 8 dávám 150 ml v 11 dalších 150 ml, pak příkrm zeleninu, což dělá 100-120 ml a dopíjí se cca 60-90 ml, pak sváča zase okolo 100-120 ml ovocný a zase se dopíjí nějakým takovým množstvím a jelikož pije ještě v 17 hod at se deje co se děje, tam mi stáhne asi 100 ml a pak k večeři 230 ml kaše ... a vypadá spokojeně, spí celou noc 😉
Kolik vypije, tolik vypije. Nesledujte tabulky, pak jste z toho akorát nervózní. Mimi si samo řekne. A bude i tak pěkně prospívat.
Odborne to presne nevim, ale moje nekojeny dite melo plne nahrazenou dopoledni svacinu a obed a um byla snidane, odpoledni svacina a vecere a jeste chvili druha vecere, takze vypila cca 800ml za 24hod. Ale byla pouze na um, takze sem um nahrazovala, u kojenyho ditete je to jinak