Ahojte maminy, mám dotaz ohledně lahviček pro mimi. Vůbec nevím kolik jich mám pořídit a v jakých velikostech. Taky nevím jestli plast nebo sklo. Kdo mi poradí?
Já si koupila 4 se sterilizátorem s tím,že my to nakonec bude na nic,bohužel jsem moc dlouho nekojila a pak k těm 4 pořídila ještě 2 +y na čaj
Asi bych to neřešila,dokud nebude zbytí.Já mám jednu a zatím je na nic,protože stále kojím 🙂 .Předpokládám,že až začneme dávat příkrmy koupím rovnou tu s tím pítkem a na lahvičku ani pořádně nedojde.U staršího jsem nekojila a vše jsem si pořídila až aktualně s UM. 😉 Vždyť lékárny fungují dnes už i v so a ne 🙂 ,tak není problém.
Souhlasim s Tebou marcim 🙂
par jsem jich nakoupila, ale stejne jsme pouzivali jenom jednu od Aventu, a ta byla soucasti odsavacky....od 6.mesice pouzivame kouzelny hrnecek avent s pititkem...jinak kojime, ale zalezi jestli budes kojit a nebo davat UM......spoustu veci jsem nakoupila a pak zjistila, ze jich plno ani nevyuziju, takze bych nektere veci resila zabehu 😉 🙂
Já dopředu nekupovala žádné lahvičky... až časem, když to bylo potřeba 😉 . Jinak jsem taky pro zn. Avent. Suprově se nám osvědčili i ty kelímky, ve kterých se dá uchovávat MM. Já je třeba i teď používám a dávám do nich naší malé sušenky, když někam jedeme 🙂 .
jedna od aventu
My mame taky od Aventu a naprosta spokojenost. 🙂 Akorat ten hrnicek je lepsi NUK. 😉
asi jo pac ten avent kouzelny se u nas nikdy neujal 😒
Já koupila 1 a 5 dostala 😀 Všechny jsou mi na prd, jelikož malej z toho neumí pít. Takže pro příště nekupuju žádnou, jedině kdybych nemohla kojit nebo byla prostě potřeba. To radši koupim 5 hrnečků, který se rozhodně užijou víc 🙂
Já mám 4 malé od Aventu a jeden velký od Aventu. Z těch malých pije moje odsáté mlíko a v některých malých i v tom velkém uchovávám MM v lednici. Ted na to napojím magic pítko a držák od aventu a zkusíme jakoby kouzelný hrneček.
holky díkec za odpověď 🙂
Na co? 😅 Uplne zbytecne. Kdyz by si nemohla kojit, koupis v lekarne nebo i v obchodaku i v nedeli Avent 🙂 Stejne je to vzdycky zalezitost alespon dvou tri dnu, aby si zjistila, ze to FAKT nepujde, to je spoustu casu.. A pozdeji na caj je misto lahvicky stejne dobre pitko, dite se pak drive nauci pit ze sklenicky 🙂
My nekojíme asi měsíc.Flašku máme jednu a úplně obyčejnou z Tesca. 😝
Já mám od Aventu 2 ty nejmenší a jednu větší a úplně stačí. Tu větší skoro ani nepoužívám. Záleží na mimču, kolik bude pít...
já flašku vůbec nekupovala, začali jsme rovnou používat pítko
Jee všem děkuji za info,já pořídila z druhé ruky jednu myslím 160 ml a 250 ml, ale jsou skoro nové od Aventu s dvěma náhradními dudánky......uklidnili jste mě, vždycky se dají dokoupit a uvidíme dle situace (jak budeme kojit či ne)😍
Během kojení sem neměla žádnou, mala nic jiného nez prso nevzala. Po odstavu sem koupila 3 flašky na střídání, úplně obyc z dm, mají asi 250ml a savicky se daji dokoupit s různým průtokem. Zbytečné kupovat něco předem a ještě ve větším množství. U syna sem třeba vyzkoušela snad 10 typu láhví, než jednu konečně přijal, zbytek sem mohla vyhodit.
Ja jsem si koupila jen jednu od Aventu 😀 Pouzivame ji az ted (bude nam rok) a to na caj 😉 Stale,ale kojim 😝