Ahoj holky, chci se zeptat, muze se kojenecke mleko varit? Myslim ti, ze mam par receptu, kde se treba ryze na ryzovy nakyp vari v kojeneckem mlece do mekka, nebo do pudingu atd. Diky za info.
Ja z UM normalne varila pro dceru. Nejdriv jsem si ho pripravila do tekuteho stavu a pak jsem z neho varila. Dcera spatne jedla tak jsem z toho normlne varila ruzne jidla jak zeleninove tak sladle nebo masozeleninove. Jsou na to i recepty.
@kaci11 Ahaa, takže muzu vyzkouset par receptu, ja mam totiz recepty, kde se do jidel pridava udelene UM a pk se tam chvíli povari, nebo viz ten ryzovy nakyp..kdy se prave ryze ma varit v UM. A je jedno jake UM to je. My pouzivame NUTRILON.
@terrinkaaa kdyz budes varit UM, ztrati ty vitaminy a vsechny ty prospesne veci v mlece.
@terrinkaaa myslim si, ze nutrilon jebdrahy na vareni. Pouzivala jsem ty nejlevnejsi mleka. Myslim, ze Bebu, ale je jedno jake mleko to je. A proc chces verit z UM. Me to bylo doporuceno lekarem, protoze me mala mechtela jist klasickou ztravu. Bylo to o neco lepsi. Myslim si, ze tech vitaminu moc nevyvaris jinak by se to nedoporucovalo. Stejne jako kdyz varis zeleninu.
Nene, pokud myslíš umělé mléko - to se nevaří. Uděláš to tak, že vaříš ve vodě, potom vedle v hrnečku dáš počet odměrek UM a trochu vlažné vody, rozmícháš to na kašičku a do toho, co vaříš, to vmícháš, ne do vařícího....