ahojky, chci se Vás optat. Koupila sjem lahvičku avent, ale tu na půlroční mimčo. Ted chci koupit ještě novorozeneckou. Musím kupovat stejnou značku. Chtěla jsem koupit v dm drogerce, ale bojím se aby pak mimču ta jiná nevadila.
Třeba budu kojit, ale radši ji chi mít doma. díky 😉
Měli jsme normální obyčejný plastový flaštičky.Ty drahé jsou akorát ,že mají značku.Rozdíl v nich není žádný.
Dudlíky jsou podle měsíců. 😉 a materiálu. 😉 Takže bych spíš ozkoušela,který dudlík pak bude mít mimčo radši.....
Já jsem vyzkoušela Avent, Mam, a obyč, a obyčejnější než obyč.... 😀 Avent, Mam jsou antikolikové a jsou super, jen se mi svojí velikostí nevejdou do ohřívče a tak tak je narvu do sterilizátoru 😎 , při výběru je docela dobré na to myslet, no možná u příštího mimi 😀
jinak mám obyč babynova(myslím) ty jsou taky OK mají taky antikolikovej závit,tj. bublinky vzduchu pěkně frčí pod víčkem a malá se u toho tak nenadře, no a pak mám uplně obyčejné a ty teda nemají antikolikový závit a u těch se malá teda nadře docela dost, takže používám jen láhve a dudliky a závity mám z jiných protože jsou kompatibilní.
co se týká dudlíků malá mi pije ze všech i na střídačku, nemá problém, zatím máme všechny od 0 měsíců, ted jsem koupila Aven +3m ale nějak to ještě nestíhá tahat a zaliká se při tom
Já mám taky avent,kvůli tomu že jsem kombinovala kojení a příkrmování..Začínaly jsme na dudlíku 0+,pak 2 a teprve tedka v 6 mes. je schopna pít se 3 dírkama..je jedno jestli máš tu velkou lahvičku 260 nebo tu malou 125..záleží na dudlíčku..
Já mám NUK s antikolikovým závitem a jsme moooc spokojený. Lahvičky jsou navíc hezký s obrázkama. Mám taky jednu avent (používala jsem s odsávačkou) a malá to moc nemusela. Tak jsem jí radši mléko dávala jen do Nuku. Je tam dobrý ten otvor na vzduch.
Já používám Avent a nemůžu si je vynachválit,0dudlík jsem používala do 5měsíců, dokud jsem kojila, super se vyplachují a můžeš do nich šáhnout i hadříkem, když Ti tam zaschne kašička a potřebuješ jí rychle mít čistou. Z normálních úzkých flašek jsem celá ohozená, když vytahuji štětičku.
holky děkuji za odpovědi a rady.
Já jsem si právě myslela aby nevadilko že budu používat různé značky flaštiček a dudlíku. jestli to mimču nebude vadit. díky pěkný den
holky děkuji předem za odpovědi a rady.
Já jsem si právě myslela aby nevadilko že budu používat různé značky flaštiček a dudlíku. jestli to mimču nebude vadit. díky pěkný den
Já jsem si koupila zatím asi 3 flaštičky nuk a aavent mám jednu. Nevadí to miminku? Nemůže si zvyknout na jednu značkua pak když mu dám jinou tak aby pilo?díky pěkný den
berundo my máme flašky Nuk a FisherPrice, taky jsem měla obavy jestli mu to nebude vadit, protože dudlík vyžaduje jen od Nuku, ale jaký má cucek na flašce je mu jedno, hlavně že to teče 😀
Já mám NUK, savička je supr s tím otvůrkem pro vzduch,Sofi z jiného pít nechce a navíc máme stále savičky ty nejmenší, z těch větších prostě nechce pít...dudlík máme avent taky ten nejmenší a je spokojená, nic většího nechce
taky používám AVent, nejdříve novorozenecký, pak č. 2 a 3 máme asi dva měsíce, malej má ale 9 kilo. 😅 Do jiného bych nešla, kombinujeme kojení a flašku a jde nám to takhle super 😉
Ale věřím tomu, že i jiné lahvičky můžou být ok. Ale neumím si představit, že budu hledat ut pravou. Zkusila jsem proto hned VAnet, mnoho lilí si ho chválí, a jsme ok. 😉
berunda...já mám tu avent a tedka jsem si koupila ještě jednu zn. Mam abych měla prostě dvě a myslela jsem jaká to bude pohůdka,ale malá tu jinou značku prostě nechce,cuká se,plive jí...má totiž jinej tvar dudlíku a v tom to je..
holky kdyz je to antikolikova savicka, tak je jedno, jestli Avent, neboTommee Tippee, nebo mam verit spis Avent?🙂
barunda: já mám dva druhy - skleněné chicco s fyziologickou savičkou a tommee tippee, které mají také speciální savičku. Skleněné používám doma (pro časté vyvařování jsou vhodnější, z plastů se přeci jen může něco uvolňovat) a plastové jsem nosila s sebou, když jsem předpokládala, že budu muset malou nakrmit mimo domov. Nikdy neměla problémy s přechodem na jinou savičku. V tomto směru jsem bojovala jen s dudlíkem (šidítkem), jiný než ortodonický chicco odmítala a odmítá přijmout.
U chicco saviček bych vytkla jen to, že mají s jednou dírkou a pak rovou se třema. Když jsem ji malé v 8 měsících vyměnila, tak se mi málem utopila, než si na to zvykla. V tom je Tommee Tippee a Avent lepší, ty mají více variant, co se velikosti průtoku týče.
to je tezko rict ja myslim,ze to neni ani tak v lahvicce jak v dudliku 😉 ale mela sem Avent a byla jsem spokojena.I jine jsem mela obycejne na cesty a tak a podle me jsou stejne ty plastove vsecky zadnej markantni rozdil v tech znackach neni akorat cena..