Kojenecké láhve a savičky - z jakého materiálu?

billi
7. led 2015

Krásné odpoledne všem.
Mám půlročního kluka. Přecházíme na UM, máme doma pro něj lahvičky od MAM. Sklo i plast. Ale mám problém, že ji v poslední době moc nechce. Na začátku nebyl problém, ale teď ji věčně plive, zakuckává se, je politý. Zkoušela jsem průtok 1 a 2, ale u obou jsou stejné problémy.
S jakou lahvičkou máte dobré zkušenosti? Myslíte, že je na naučení lepší sklo nebo plast? A co savičky? Berou vaše děti raději silikon nebo latex? S čím máte nejlepší zkušenosti?
Děkuji za rady.

zulitvi
7. led 2015

Začínali jsme se skleněnou lahví a tou zlutou (asi latex) savickou s bambulkou. Pak ale dostal sádru na nohy, tak se nemohl hýbat, nemohla jsem ho masírovat a cvičit s nohama, tak jsem chtěla koupit antikolikovou. Tak od té doby už u nás vede značka MAM se silikonovou savickou. Ale co je lepší, to ti nereknu, tu skleněnou jsem koupila, protože mi to poradila paní v lékárně.

billi
autor
7. led 2015

MAM právě máme a nelíbí se mu. Máme MAM skleněnou i antikolikovou a u obou problémy... 😒

nov777
8. led 2015

My meli avent antikolikovou a savicku silikon. Podle me si dite proste vybere. Koupila jsem treba dudliky avent a malej mi rychle vysvetlil, ze jedine nuk 🙂

vierka71
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
vierka71
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
monsac
16. bře 2015

Ja používam Yoomi lahev, je plastová ale BPA free, Myslim ze na naucení je celkem jedno jestli je plastová nebo sklenena. Duležite je co diteti vyhovuje a jestli je to zdraví neskodné. POužívam silikonove savicky.