Krásné odpoledne všem.
Mám půlročního kluka. Přecházíme na UM, máme doma pro něj lahvičky od MAM. Sklo i plast. Ale mám problém, že ji v poslední době moc nechce. Na začátku nebyl problém, ale teď ji věčně plive, zakuckává se, je politý. Zkoušela jsem průtok 1 a 2, ale u obou jsou stejné problémy.
S jakou lahvičkou máte dobré zkušenosti? Myslíte, že je na naučení lepší sklo nebo plast? A co savičky? Berou vaše děti raději silikon nebo latex? S čím máte nejlepší zkušenosti?
Děkuji za rady.
MAM právě máme a nelíbí se mu. Máme MAM skleněnou i antikolikovou a u obou problémy... 😒
My meli avent antikolikovou a savicku silikon. Podle me si dite proste vybere. Koupila jsem treba dudliky avent a malej mi rychle vysvetlil, ze jedine nuk 🙂
Ja používam Yoomi lahev, je plastová ale BPA free, Myslim ze na naucení je celkem jedno jestli je plastová nebo sklenena. Duležite je co diteti vyhovuje a jestli je to zdraví neskodné. POužívam silikonove savicky.
Začínali jsme se skleněnou lahví a tou zlutou (asi latex) savickou s bambulkou. Pak ale dostal sádru na nohy, tak se nemohl hýbat, nemohla jsem ho masírovat a cvičit s nohama, tak jsem chtěla koupit antikolikovou. Tak od té doby už u nás vede značka MAM se silikonovou savickou. Ale co je lepší, to ti nereknu, tu skleněnou jsem koupila, protože mi to poradila paní v lékárně.