Poraďte mi prosím kvalitní kojenecký čaj? Nejlépe bylinkový, co nevypadá jak prach a dobře chutná 🙂 Není třeba lepší koupit usušené květy heřmánku? Děkuji.
ano Leros jahůdka chutná nejvíc, ale také rooibos čaj - ten piju s dětma 😉
ahojky, nám se docela osvědčil a dcerce chutnal Sunárek BIO, příchutě sme střídaly a nejvíc chutný mi přijde ten jablečný se šípky 😉 🙂 Leros sem moc nekupovala, jen občas a ještě občas také Hipp
@lasicek ani jeden z kluku mi caj nikdy nepil, prisly jim asi kysele, kdyz jsem koukala na slozeni, tak jsem se nedivila a kdyz jsem je ochutnala, nepila bych to ani ja. Starsi dere na milost jen bylinkovy pruduskovy, jinak oba pijou jen vodu, coz je pro drtivou vetsinu naseho okoli nepochopitelne.
@heduska82 tak to my máme i doted pravý opak, malé budou 2,5 roku a vodu čistou nechce vůbec, sirup a vodu joo, ale nejrači má pořád čaj a úplně nejrači s medem a teploučký 😉 🙂 je fakt, že i já mám celkově dost ráda čaje a vodu nee, a jeden hrnek čaje musím vždy denně mít 🙂
@veverka.terka tak ja verim, ze nekomu chutnaji. Vidim to, kdyz se sejdeme na hristi...vsichni maji stavicky, cajicky....jen my vodu. 🙂 Ale co, alespon jeden zlozvyk nebudu muset resit. 😀
@veverka.terka a uplne nejlepsi je, ze vsichni stavozrouti si pujcuji na piti nasi cistou vodu a nijak jim to nevadi. 😀
Dcera nechce ani čaj ani vodu. Já mám ráda bylinkové čaje, dávala jsem heřmánek, fenykl. Má 5 měsíců.
Měla jsem dobré zkušenosti s kojícími čaji do firmy Leros, jak klasický, tak v bio kvalitě. Každý má trošku jiné složení, takže jsem je střídala.