Hojte děvčata, jdu si k vám o radu ohledně kašiček. Příkrmy ještě nedáváme, až za 14 dní. Ale chtěla bych už dávat kašičky, aby to tu mou berunku na noc trochu zasytilo. Ona se budí snad co dvě hodiny, tak abychom se alespoň trochu vyspaly. Je nějaké pravidlo? Prosím poraďte a svěřte se se svými zkušenostmi. Já se nejvíce bojim toho, že by mi jí to zabetonovalo. Dost maminek v mém okolí si na toto stěžovalo. Děkuju všem za pomoc :D
Taky by mě to zajímalo, máme začít taky za 3 týdny, malému budou 4.měsíce. Je plně na UM. Taky se budí co 3 hodiny ať má hlad nebo ne. Tak jsem zvědavá zda kašičky pomůžou.
já dávala od Hami první rýžová kaše, bříško nebolelo, ale stejně v noci vstával na mlíčko 🙂 skoro až do 10 měsíce, kaše na dobrou noc - je z 99% jen reklamní trik 😀, když tak jakoukoliv rýžovou kaši 4+ dobrá je i ta nemléčná od Nestlé - přidáte UM, na které je mimčo zvyklé
ahojky, my sme začínaly cca ve 4 měsících s kašičkou a dávala sem Sunarku na střídačku s Hami. Malé ale jely docela dobře všechny, takže sme střídaly jen příchutě. Pak sem kupovala i Sunarku krupicovou do mlíčka, dívala sem ji do sunaru, který běžně pila a taky byla ta nemléčná fajn, když měla třeba průjem, tak sem ji zředila i jen s vodou místo mlíčka. Ale myslím, že záleží plně na každém mimču, co mu chutná. Vesměs sou ty kašičky asi dost podobné. Liší se jen výrobcem a cenou 🙂
a problém se zabetonováním sme teda po kašičkách neměly nikdy 😉 a to sem jí je dávala právě většinou na noc, aby líp spala a byla víc nasycená 🙂
Ahojka ja zacala dvat Nutrilon prvni lzicka ..prvni vecer jen tak 4 lzicenky aby se seznamila druhy uz cca 10 lzicenek a to sem prokladala napitim mlicka um pac se rozcilovala😀 no a pak uz sem to neresila a krmila o sto sest 😉 ale este par dnu to bylo ze toho mala spoustu vyprskala takze formou dve lzicky podundnou zas dve lzicky podundnout a vcil uz basti jak pantata🙂
Jinak vcil davame tak 6 tech odmerek co sou v nutrilonu-mliko nabiram tim tu kasi a este zapiji mlikem
@kaatulka
@fzuzka84
@zanri
@veverka.terka
@magda172015
Děkuji moc všem za rady. tak teď už vím jak na to. Zbyvá mi jen vybrat druh kaše. mléčná/nemléčna.
Děkuju, moc jste mi pomohly ženy 😉
@angipe: hoj, já jsem u obou začínala Nutrilonkou od uk. 5. měsíce, a dávala jsem hned od začátku klasickou konzistenci...nic jsem u nich nepozorovala, jako že by je z toho bolelo břicho..kdyby jo, zkusila bych řidší do lahve...