Kaše 2x denně? Nechce pít mlíčko

jurakovi
22. říj 2016

Maminky, vsechny Vas zdravim. Jsem tu "novacek", tak doufam, ze pisu zpravne 😂 Mame posledni dobou problem s mlickem (jsme od narozeni na UM).....maly ma 3/4 roku a mlicko mi odmita. Vodu i caj z flasky pije krasne, ale nutrilon? "No fuj".......tvari se, jak kdybych mu davala nevim co 😢 Tak jsem zacala s kasi....jenomze uz papa kasicku 2x denne a kulatejsi uz snad byt ani nemuze....mam strach, ze "praskne" 😂 Mela jste nektera tak tvrdohlave mimiko, a jak jste to resily? Moc dekuji za odpovedi 😘

lajla
22. říj 2016

2 krát denně ok
Ale už je dost starý.. Dělejte domácí rýžové, kukuricne, jahlovou, z quinnoy ..
Vymente nutrilon za něco jiné, nebo delejte domácí obilná mléka

katushka82
22. říj 2016

Ahoj myslím že 2x denně by neměl hodně se po nich tloustne. Máme taky nutrilon a jednu dobu mi taky stávkoval. Tak jsem mu do mlíka šupla 1 odměrku nemléčné ochucené kaše jen na ochucení a to mi vypil. Vyzkoušej. A nebo zkusit změnit mlíčko... 😉

lv
22. říj 2016

Zkoušet s um - jiné,jinde,jindy, jiná teplota, jiná flaška, jiná osoba,místo (bez podnětů, vjemů, ticho..). Když ne, tak zelenina 2x denně, ne kaše.

lajla
23. říj 2016

Já bych to tak horké s tou kaši neviděla😉 bude jíst ještě měsíc,dva...ne donekonečna...na prasknutí určitě není.z kaše dvakrát denně, taky mi jedl...ale dělala jsem spíš domácí...na tu chemii nejsem
Každopádně zelenina takovému dítěti stačit nebude, je zvyklý na svůj kalorický a vydatný standart...takže bude mít hlad...
Vařit vydatná domácí jídla obilovina se zeleninou a klidně přidejte trochu červené čočky a mořskou řasu, bude mít kompletní bílkovinu

ladyhacek
23. říj 2016

já bych 2x denně kaši nedala, ale má ráno kaši (nbeo i něco jíného střídám) a večer před spaním UM kam dám 2 lžičky kaše (kupuji nomina) aby to bylo hustší > vyloženě plnou porci bych asi nedávala. jak je starý? Co jiná potrava? Jinak bych zkusila změnit UM

jipe
23. říj 2016

já teda dost často dávám kaši ke snídani i k večeři, do 13m jsem kojila, UM jsem nezaváděla. Střídám mléčné a Nomina, případně domácí (ale ty mu moc nejedou). Ted už občas i kravské mléko (15m).Problém v tom nevidím, střídám druhy, dítě tlusté není.

jurakovi
autor
23. říj 2016

Moc Vam holky dekuji za rady 😘

veronika223
Odpověď byla odstraněná
Zobraz