Kanárské ostrovy. Jaké tam mají pkříkrmy? Prodávají tam Nutrilon?

martinabe
7. led 2022

Dobrý den, nevíte jaký mají sortiment prikrmu na Kanárských ostrovech? A zda prodávají nutrilon?

fyii
7. led 2022

@martinabe ja byla na Tenerife a sortiment nic moc. Prikrmy par Hipp meli v lekarne, nutrilon nevim, ale obecne maji jina oznaceni nez v CR. Takze byt tebou vezmu si to radsi z domova, ja si vezla do Recka Hipp prikrmy v bublinkatych obalkach a nic se nerozbilo. Cenove sklenicka kolem 5 eur.

martinabe
autor
7. led 2022

@fyii moc dekuju za info. A kdy jste tam byla?

fyii
7. led 2022

Na Tenerife loni, Recko 2 roky zpatky, Spanelsko jih predloni..je to vsude +- podobny, nejlepsi dostupnost detskych produktu za normalni ceny byl na tom jihu Spanelska

xleni
7. led 2022

@martinabe příkrmy jako nic moc, ale da se vybrat ve velkém marketu (napr. Mercadona). Mame bebu...kupuje se v lékárně, u nich je to NAN. Nutrilon mají, ale taky se jmenuje jinak. Nazev Vám dohledam. Letame pravidelně 2x ročně. Naposledy teď listopad/prosinec 21, kluci mají 6 let a mladší měl 6 měsíců.

xleni
Autor odpověď smazal
Zobraz
xleni
7. led 2022

@martinabe hodně tam koupíte sunar příkrmy i mléko... jmenuje se u nich HERO. Potom hipp příjmy a Nestlé.

xleni
7. led 2022

@martinabe plinky u nás používáme Pampers premium care, tam se Pampersky jmenují Dodot.

xleni
7. led 2022

@martinabe Nutrilon je Almirón Pokud něco chcete vedet, napište mi. Mam to tam s detma celkem zmáklý 😉 jen odpovím až zítra z počítače.

zelenaesmolda
7. led 2022

@martinabe
v Evrope sezenes vsechno snad vsude

martinabe
autor
7. led 2022

@xleni takže letate i s miminkem.. synovi teď bude pět měsíců a letime 4.2. Berete hlubokou korbu nebo už sportak? Předpokládám, ze korbu s podvozkem vezmou před vstupem do letadla.. snad se kočárek moc neomlati. Ale zabalim ho do pytle

martinabe
autor
7. led 2022

Jde mi jen o to abych toho nebrala zbytečne moc.

xleni
7. led 2022

@martinabe jojo s miminkem, i první syn byl mimi, když letěl poprvé. Celý let mi vždycky prospali, tam i zpět, tak do roka a půl. Teď jsme brali sporťák, mame valco snap, jde úplně do lehu. Brali jsme ho až úplně k letadlu, nikdy se kočáru nic nestalo.

xleni
7. led 2022

@martinabe korbu s podvozkem jsem nikdy nebrala.

martinabe
autor
7. led 2022

@xleni a kolik tedy bylo miminku když jste s nim letěli poprvé. On je pořad v korbicce tak nevím jestli v tom sportaku nebude pindat 🤣

xleni
7. led 2022

Poprvé jsme letěli s mimi v 6ti měsících... takže jako vy. Buďte v klidu, bude určitě spinkat a tam si to užijete.

xleni
7. led 2022

@martinabe pindal nám první den, pak si zvykl 😂 taky znal jen korbu

martinabe
autor
7. led 2022

@xleni jemu teprve bude pět měsíců příští týden

xleni
7. led 2022

@martinabe to pindal jakože vůbec nechtel spát a furt chtěl čumět po venku. Ale nakonec to vzdal 😂

xleni
7. led 2022

@martinabe ale letíte az v únoru ne? My loni odlétali 22.11., coz mel malý čerstvě 6m.

zelenaesmolda
7. led 2022

@martinabe
litala jsem s malou pravidelne,poprve jsme leteli kdyz mela 3m.
Zalezi na tom,jaky mate kocarek,ja jsem teda mela jenom sportak do uplneho lehu,litala jsem s nim a nikdy nebyl problem,vyhoda je kdyz se da slozit jako jeden kus,je to jednodussi.
U vetsiny letist ti kocar seberou az pred letadlem a zase ti ho tam daji.V Praze mi kocar jednou dali az u nadmernych zavazadel coz byl docela porod nest dite,tasku a jeste igelitku.
Rozhodne bych dite nedavala do sportaku do sedu pokud samo jeste nesedi,znicis mu pater.

martinabe
autor
7. led 2022

@xleni jo mate pravdu. Vlastně až priletime tak mu bude 6mesicu

martinabe
autor
7. led 2022

@zelenaesmolda já mám Joolz a taky se dá úplně položit. Jen má to ergonomicke lezení

xleni
7. led 2022

@zelenaesmolda jo, bohužel to tak v Praze dávaji pořád. 😤 Naposledy jsme na nej po příletu cekali skoro hodku.

zelenaesmolda
7. led 2022

@martinabe
tak vem sportak,bude se s nim lepe manipulovat nez s hlubokou korbou

martinabe
autor
7. led 2022

Takže podle vás @zelenaesmolda a @xleni je v pohodě sportak

xleni
7. led 2022

@martinabe určitě! S korbou bych se netahala.

zelenaesmolda
7. led 2022

@martinabe
naprosto.das ho do lehu,dite prikryjes a pohoda.
Nezapomen vzit plastenku kdyby prselo nebo foukalo

martinabe
autor
7. led 2022

Moc vám děkuji!

zelenaesmolda
7. led 2022

@martinabe
Jedete sami nebo s cestovkou?

xleni
7. led 2022

@martinabe kam přesně letíte?