Dobrý den, nevíte jaký mají sortiment prikrmu na Kanárských ostrovech? A zda prodávají nutrilon?
Na Tenerife loni, Recko 2 roky zpatky, Spanelsko jih predloni..je to vsude +- podobny, nejlepsi dostupnost detskych produktu za normalni ceny byl na tom jihu Spanelska
@martinabe příkrmy jako nic moc, ale da se vybrat ve velkém marketu (napr. Mercadona). Mame bebu...kupuje se v lékárně, u nich je to NAN. Nutrilon mají, ale taky se jmenuje jinak. Nazev Vám dohledam. Letame pravidelně 2x ročně. Naposledy teď listopad/prosinec 21, kluci mají 6 let a mladší měl 6 měsíců.
@martinabe
v Evrope sezenes vsechno snad vsude
Jde mi jen o to abych toho nebrala zbytečne moc.
Poprvé jsme letěli s mimi v 6ti měsících... takže jako vy. Buďte v klidu, bude určitě spinkat a tam si to užijete.
@martinabe
litala jsem s malou pravidelne,poprve jsme leteli kdyz mela 3m.
Zalezi na tom,jaky mate kocarek,ja jsem teda mela jenom sportak do uplneho lehu,litala jsem s nim a nikdy nebyl problem,vyhoda je kdyz se da slozit jako jeden kus,je to jednodussi.
U vetsiny letist ti kocar seberou az pred letadlem a zase ti ho tam daji.V Praze mi kocar jednou dali az u nadmernych zavazadel coz byl docela porod nest dite,tasku a jeste igelitku.
Rozhodne bych dite nedavala do sportaku do sedu pokud samo jeste nesedi,znicis mu pater.
@zelenaesmolda já mám Joolz a taky se dá úplně položit. Jen má to ergonomicke lezení
@zelenaesmolda jo, bohužel to tak v Praze dávaji pořád. 😤 Naposledy jsme na nej po příletu cekali skoro hodku.
@martinabe
tak vem sportak,bude se s nim lepe manipulovat nez s hlubokou korbou
Takže podle vás @zelenaesmolda a @xleni je v pohodě sportak
@martinabe
naprosto.das ho do lehu,dite prikryjes a pohoda.
Nezapomen vzit plastenku kdyby prselo nebo foukalo
Moc vám děkuji!
@martinabe
Jedete sami nebo s cestovkou?
@martinabe ja byla na Tenerife a sortiment nic moc. Prikrmy par Hipp meli v lekarne, nutrilon nevim, ale obecne maji jina oznaceni nez v CR. Takze byt tebou vezmu si to radsi z domova, ja si vezla do Recka Hipp prikrmy v bublinkatych obalkach a nic se nerozbilo. Cenove sklenicka kolem 5 eur.