Ahoj maminky, potřebovala bych poradit ohledně savičky MAM vel. 3, která nekape. Sešly se nám doma dvě savičky od MAM vel. 3 - první normálně teče (je na ní vyznačena číslice 3). Druhá ale neteče - je na ní taky vyznačena číslice 3 ale vedle toho i přeškrtnutá kapka, tak nechápeme, co s tím. K čemu tedy ta druhá savička je? Nebo ji máme normálně propíchnout? Na webových stránkách MAM se mi rozdíl v těch dvou savičkách nepodařilo zjistit... Díky.
Já blbec tu netekoucí trojku koupila a řeknu Ti na co je - naprosto na ho***! Jako já ji zkoušela i prostříhnout, ale prostě z ní neteče nic. Vyhodila jsem ji, škoda peněz...
Je k tomu, aby se obsah láhve samovolně nevylil. Na tomhle principu funguje většina netekoucích hrnečků apod. Nebýt toho, tak s tím moje děti nemohly spát v postýlkách 🙂
Ano jak říká amabilis, prostě aby lahvička netekla. MAM savičky byly dřív trošku jinak značené - 1,2,3 atd a pak právě ta speciální netekoucí označená X od 6.měsíce, ale ta už není a netekoucí udělali tu trojku.
Delate si srandu? Ja tu netekouci savicku shanim jak pominuta. Neexistuje lepsi. Malej ma cas to v klidu prodychat a ani jednou se mi nestalo, aby mi pak ublinkl.
Netekoucí savička od MAM je nejlepší jaká může být 🙂 sháním ji už víc jak měsíc, ale u nás neni k sehnání :( když dítě saje, tak se savička sama roztahuje a mimi si vezme jak a kolik potřebuje. Měli jsme klasickou trojku, ale mlíčko teklo moc rychle a malý to nestíhal polykat :( Navíc s tou netekoucí si lahvičku drží sám a není celý mohrý
Ahoj,sice pozdě ,ale já ji koupila normálně v DM 🙂
jedna nejspíš teče samovolně, druhá jen při sání. pochybuji, že se v dnešní době ještě vyrábí savičky, které by byly použitelné jen majitelům špendlíků 😅 klidně ji propíchni, ale znehodnotíš ji.