ahoj dámy.. premýšľam, že by som kúpila domov jogurtovač.. 3 deti by to predsa len asi stíhali jesť a urobili by sme si jogurt napríklad z makového mlieka atď.. ale, prosím o doporučenie, čo máte dom a s čím ste spokojné? Ďakujem 🙂
Delala jsem klukum, kdyz byli mali. Z cerstveho pknotucneho mleka a hollandie. A super, trosku ridsi nez z obchodu a hlacne mene kysely! S domaci marmeladkou. Nebo ja miluji s medem 🙂 ted mi lumpi nechcou mlecne ani videt. Max termix :( a sama 6 jogurtu za 3-4 dny nesnim, tak lezi ve skrini, ale hned jsem dostala chut!
@kaccistar Taky o jogurtovaci uvazuji, ale nejdrive si jej udelam doma v perinach, popr. koupim z druhe ruky https://www.bazos.cz/search.php?hledat=jogurtov...
No ja mam prastary eta od mamky. Koupila bych urco nejaky z druhe ruky 🙂 a uvidite jak vam pojede 🙂 jestli deti jogurty jedi, pomuzete sve penezence a i planete od prebytecnych kelimku..
@hz no práve, to nemám overené. Na internete som čítala, že sójový jogurt to urobí. Ale sója nie je pre deti vhodná. Okrem toho existujú aj probiotické startery, ktoré sa dajú kúpiť v lekárni. Ale ešte to hľadám, čo bude vhodné. Pretože by som chcela bez laktózy a mliečnej bielkoviny. Takže musím sa popýtať v lekárni na radu. 🙂
prípadne aj návrhy na recept sú vítané 🙂