Krásný den holky, prosila bych od Vás poradit na nějaké dobré doporučení knihy, internetové stránky na jídelníčky pro miminka. Něco jsem našla, ale že prý v tomto věku už může chléb a já nechápu jak ho sní, když kraví i s přesnídávkou😅
Děkuji
@coolca tak to u nás nehrozi 😅
U první dcery taky nehrozilo. Kluk je zravejsi. Zkus tenký platecek,třeba ji zachutná.
@michaelarousova moc děkuji 😍
My jsme chleba dávali až cca kolem roku. Je to hodně individuální - jak je dítě žravé, kolik má zubů atd. Naše dítko mělo 8 zubů a s každým dalším zubem rostla touha po kousání jídla 🙂
@sigyn My též máme 8 zoubků, ale třeba když jí dám do misky batáty jakože kasi tak kase je všude jinde než v puse, proto se obavám toho chleba.. a když jsem ji dala trosku kureciho masa na pidi kousky, tak se dusila, ale jak jde o krupky tak to kouše jak muze😅😏
ještě se holky zeptám, od kdy už jste začaly dávat kousky jídla a na čem jste popr smazily? Třeba když ji budu chtít udělat ty livance z banánu a vajicka, mám koupit třeba kokosový olej? Děkuji
Kousky , treba zrovna ta kurka chleba do ruky, varena mrkev do ruky., varena zelenina na kosticky..... cca od toho 8.m. i kdyz zubu moc nemely.
A smazeny a livance jsem si teda nechala na pozdeji.... 4 az 6. Rok. To uz si je pak delaly i samy😉. Proc se stim s...t driv, kdyz to driv nevyzaduji😅
@konidana taky fakt 😅
Livance dávam od 8. měsíce.
@matkacekatelka strašně moc děkuji!
Některé děcka jsou zdatní,takže i zvládnout i chleba v půl roce 👍