Jídelníček - 8měsíční miminko. Kniha?

13. črc 2021

Krásný den holky, prosila bych od Vás poradit na nějaké dobré doporučení knihy, internetové stránky na jídelníčky pro miminka. Něco jsem našla, ale že prý v tomto věku už může chléb a já nechápu jak ho sní, když kraví i s přesnídávkou😅
Děkuji

coolca
13. črc 2021

Některé děcka jsou zdatní,takže i zvládnout i chleba v půl roce 👍

autor
13. črc 2021

@coolca tak to u nás nehrozi 😅

coolca
13. črc 2021

U první dcery taky nehrozilo. Kluk je zravejsi. Zkus tenký platecek,třeba ji zachutná.

autor
13. črc 2021

@michaelarousova moc děkuji 😍

sigyn
13. črc 2021

My jsme chleba dávali až cca kolem roku. Je to hodně individuální - jak je dítě žravé, kolik má zubů atd. Naše dítko mělo 8 zubů a s každým dalším zubem rostla touha po kousání jídla 🙂

autor
13. črc 2021

@sigyn My též máme 8 zoubků, ale třeba když jí dám do misky batáty jakože kasi tak kase je všude jinde než v puse, proto se obavám toho chleba.. a když jsem ji dala trosku kureciho masa na pidi kousky, tak se dusila, ale jak jde o krupky tak to kouše jak muze😅😏

autor
13. črc 2021

ještě se holky zeptám, od kdy už jste začaly dávat kousky jídla a na čem jste popr smazily? Třeba když ji budu chtít udělat ty livance z banánu a vajicka, mám koupit třeba kokosový olej? Děkuji

konidana
13. črc 2021

Kousky , treba zrovna ta kurka chleba do ruky, varena mrkev do ruky., varena zelenina na kosticky..... cca od toho 8.m. i kdyz zubu moc nemely.
A smazeny a livance jsem si teda nechala na pozdeji.... 4 az 6. Rok. To uz si je pak delaly i samy😉. Proc se stim s...t driv, kdyz to driv nevyzaduji😅

autor
13. črc 2021

@konidana taky fakt 😅

michaela1990xx
14. črc 2021

Livance dávam od 8. měsíce.

autor
15. črc 2021

@matkacekatelka strašně moc děkuji!