Jídelní židlička rostoucí, má smysl koupit dražší?

veef
9. bře 2014

Chtěla jsem se zeptat, má smysl koupit dražší jídelní židličku nebo stačí nějaká obyčejná. Chce Vám v ní dítě sedět u stolu když je větší nebo vyžaduje sedět na normální židli? Jak dlouho jste ji využívali? Děkuji moc za Vaše postřehy.

veef
autor
9. bře 2014

popř. jakou židličku máte a jste s ní spokojené?

konidana
9. bře 2014

My měli vysokou dřevěnou židli od THONET, využili jsme ji maximálně - šla složit i na nízkou židličku se stolečkem. (od 7.m. 2+2roky), ale teď uvažuji o rostoucí židli Jitro. Koupit ji tenkrát, tak ji máme pro děti až do školy, a nemusela bych kupovat dvě najednou jako teď:D

lucieandrlova
9. bře 2014

My jsme měli jídelní židličku Chicco. Byla dobrá, ale brzy jsme ji prodali. Dcera cca od 1,5 roku v ní nechtěla být a chtěla do velké. Tak jsme koupili podsedák: http://babysmart.cz/produkty/ a dcera je s podsedákem moc spokojená...
Takže já bych teď koupila obyčejnou židličku v Ikea za 500 Kč a pak přešla na podsedák...

imzadi
9. bře 2014

Od roka pouzivame u obou deti zidli jitro a muzu jen doporucit! Az je nebudou potrebovat u jidelniho stolu, pujde k psacimu...je rostouci, ceska a hezka 😉

1michalik
18. kvě 2014

Také máme JITRO, cca. od 1 roku naší malé dcerky a nemůžeme si ho vynachválit. Stabilní konsrukci a příjemné zpracování. .Jitro navíc prodáváme v našem obchůdku. Kdo by potřeboval poradit, určitě mne neváhejte kontaktovat 🙂 Vybereme ten nejlepší tip dle věku dítěte.