Chtěla jsem se zeptat, má smysl koupit dražší jídelní židličku nebo stačí nějaká obyčejná. Chce Vám v ní dítě sedět u stolu když je větší nebo vyžaduje sedět na normální židli? Jak dlouho jste ji využívali? Děkuji moc za Vaše postřehy.
My měli vysokou dřevěnou židli od THONET, využili jsme ji maximálně - šla složit i na nízkou židličku se stolečkem. (od 7.m. 2+2roky), ale teď uvažuji o rostoucí židli Jitro. Koupit ji tenkrát, tak ji máme pro děti až do školy, a nemusela bych kupovat dvě najednou jako teď:D
My jsme měli jídelní židličku Chicco. Byla dobrá, ale brzy jsme ji prodali. Dcera cca od 1,5 roku v ní nechtěla být a chtěla do velké. Tak jsme koupili podsedák: http://babysmart.cz/produkty/ a dcera je s podsedákem moc spokojená...
Takže já bych teď koupila obyčejnou židličku v Ikea za 500 Kč a pak přešla na podsedák...
Od roka pouzivame u obou deti zidli jitro a muzu jen doporucit! Az je nebudou potrebovat u jidelniho stolu, pujde k psacimu...je rostouci, ceska a hezka 😉
Také máme JITRO, cca. od 1 roku naší malé dcerky a nemůžeme si ho vynachválit. Stabilní konsrukci a příjemné zpracování. .Jitro navíc prodáváme v našem obchůdku. Kdo by potřeboval poradit, určitě mne neváhejte kontaktovat 🙂 Vybereme ten nejlepší tip dle věku dítěte.
popř. jakou židličku máte a jste s ní spokojené?