Zdravím maminky, prosím poraďte mi nějakou značku osvědčené jídelní židličky pro prcka… mame 9 měsíců uz krasne sedíme tak nevim zda stále polohovatelnou. Zvazuji buď takovou tu s pultikem nebo stačí takové ty “obyc” dřevěné? Moc dekuji za tipy… samozřejmě bych chtela nějakou rozumně cenovou.
Ještě je třeba dobra otázka, jak máte klidné dítě? Bude v židličce klidně sedět, nebo je ho potřeba přikurtovat? Ty polohovací mají kšíry přes ramena, dřevěné jen v pase. Fajn je i ta dvoudílná, co se pak dá použít jako židlička a stoleček. Záleží kolik máte doma mista.
Měla jsem obyčejnou plastovou židličku za cca 1000,- s pultikem, mensi ji stále používá. Perfektní na údržbu.
Nicméně vědět tehdy, co vím dneska, tak bych koupila rovnou rostoucí židli jitro. Dělají i pro malý děti, pak se jen oddělá ten pas a bude ji mít kolik let.
@petagr123 My máme rostoucí Seedes...a je to paráda. Malá v tom krásně sedí a vydrží ji do desíti. Za mě dobrá investice😉
Tomi židlička, dřevěná a dá se z ní udělat stolek + židle (s pultíkem ještě). Je to podle mě nejpraktičtější, stabilní a bytelný - i pro fakt neklidný dítě. Cena cca za 1000,-
Klidně dítě v zidlicce mam chvilku… jak zažene největší hlad je to boj. Předklani se, zkoumá vše okolo… takže budeme muset zidlicku určitě kde se dá “prikurtovat” a co se tyče místa jelikož žijeme v byte tak chápete, ze setrime každy kousek volného místa
Muzu doporucit rostouci zidli Stokke Tripp Trapp. Kdyz k tomu dokoupite baby set,tak
z toho nevypadne. Pripadne jeste ksiry-vsechno se to k tomu da koupit..
Máme dřevěnou rozkládací se stolečkem, k tomu jsem přikoupila šráky do kočárku
Máme rostoucí zídka hauck alpha. Nechtěla jsem pultik. Je prisunuta přímo ke stolu. Nosnost židle je přes 100kg, takže ji jde mít napořád😀
@petagr123 tak ty muzes sedet na normalni zidli 😉 a prckovi bych poridila zidlicku s pultikem, za me nejlepsi Ikea. Ja mam pro dvojcata zavesne za stul Inglesina, jde k nim dokoupit i plastovy tacek a zabiraji malo mista.