Jídelní židlička. Odkdy můžu dát mimčo sedět a krmit ho v ní?

petgavlas
1. srp 2021

Zdravím všechny. Malý má čerstvě 7 měsíců a už si asi týden sedá (na zemi, v postýlce, všude...). Doposud jsem ho krmila v jídelním lehátku, ale pořád se odstrkuje rukama a sedá si i tam a absolutně nejde nakrmit, když si ho dám na sebe, tak ho zajímá všechno možné jen ne jídlo. Má otázka tedy zní, můžu ho dát do jídelní židličky, když si sedá teprve asi ten týden? Děkuji za odpovědi.

journals
1. srp 2021

Do zidlicky jsem davala kdyz syn sam a pevne sedel. Driv ne

zuzroko
1. srp 2021

@petgavlas taky záleží jakou jídelní židličku. Já z tohohle důvodu pořizovala polohovatelnou, abych jí mohla používat od začátku. Pokud se v ní dá vyloženě jen sedět, tak bych počkala až bude opravdu stabilně sedět o nic se neopírat a nebude přepadávat. Malá mi začala sedět až v 9m, ale opírat se o nás, o zeď, o gauč a tak a posazovat se zvládala třeba měsíc předtím, než si sedla úplně sama v prostoru ☺️

zelenaesmolda
1. srp 2021

@petgavlas
nevim jak u zidlicek ale do pokracovacich autosedacek se dava dite az kdyz stabilne 2m sedi,tipuju,ze u zidlicek to asi nebude jinak

sigyn
1. srp 2021

Pořídili jsme z druhé ruky polohovatelnou, takže byla v pololehu už od prvního příkrmu.