Ahoj holky,
doteď jsme krmili normálně v polohovacím lehátku na stole, jenže dítko už si tam začíná stoupat a já se bojím, že se převrátí i s lehátkem 😒 .
Nemáte typ na nějakou stabilní židličku - koukala jsem na mimibazar a tam je jich nepřeberné množství...
Díky...
Ahojky,
my koupili jídelní židličku i se stolečkem od Tonu. Je to ta stará klasická,ve které jsme vyrůstali skoro všichni. Je moc fajn a vyhovuje nám. Mě se moc nelíbí ty moderní, jsou plastové a občas v nějaký najdou ftaláty. Tahle je dřevěná a myslím i praktická. Ale určitě ty plastový neodsuzuju.
Taky koukni dál, holky tady tohle téma už řešily.
No, my mame u babicky takovou drevenou, ktera ma mezi nozickama pas, aby ditko nepropadlo, jenze Zdisa je desnej strizlik, takze udela sup, presune nozicku do vedlejsiho otvoru a kdyby ji clovek nechytil, je pod stolem 😒
tiki, mrkni na diskuzi o jídelních židličkách, co už tu je, jsou tam odkazy i na další diskuze o tomto tématu 😉
Jo, diky moc, mrknu...
hele oni by asi meli mit operku pod nohama, ale švagrová řikala, že si pak dcerka porad stoupala a blbla, tak se jim nejlip osvedcila obyš z ikea
taky mame židličku z Ikei je super
ahoj tiki,
my máme tuhle, je dřevěná a perfektní, je rostoucí s dítětem 😉 sice se nedá rozložit na stoleček a židličku, ale slouží i jako velká židle ke kterémukoli stolu 😉 Tak dobrý výběr 😉
http://www.detskyraj.cz/zbozi/3989-tiamo-zidle-...