Ahoj prosímmáte někdo zkušenosti s židličkou > NEWBUDDY židlička FÁBULA ???
Děkuji
konstrukce je v pohode jednoducha stabilní polohování výšky vyžaduje obě ruce. Popruhy židličky jsou trága.. dle mého názoru není důležité za kolik židličku koupíte ale aby měla všechno sundatelné a pratelné, pultík dobře umyvatelný a pokud ma vzadu nebo pod košik na bryndáky a další propriety je to plus.
Já ji dostala po 4 neterich, takže už má něco za sebou, ale stále slouží 🙂 akorát ten omyvatelný potah vzal za své, máme nový z fleru tuším. Prcek v 8m ještě nesedi, takže mi vyhovuje, že se sedačka dá sklopit na krmení do pololehu, takže sedí asi jako ve vajíčku a pro mě je krmení pohodlnější než na zemi u autosedačky (sedim vedle něj normálně na židli). Židlička je celkem neskladná, ale jinak to asi nejde kvůli stabilitě.
Zatím tedy používáme jenom na to krmení, spokojenost.
Já měla Fábulu 6 let, seděly v ní všechny tři naše děti a teď odcestovala k bratranci. Je suprová, akorát umyvatelný potah vždycky vydrží jen tak ty dva roky. Nechala jsem ho 2x ušít od paní na MMB. Ale jinak na ni nedám dopustit.
@ladyhacek hoď na ni odkaz, já měla fábulu od babypoint. Měla jsem ji na dvě děti a byla jsem spokojená. U nás teda taky ten omyvatelný potah po čase popraskal a potrhal se, používali jsme ji asi 4 roky. dala se pěkně polohovat do pololehu, nastavit výška, má dva tácky, košík dole na drobnosti.
@betelgeuzz hledala jsem > a je to tak 50:50 což nic moc - a všude se shodují na tom potahu.
Mrkni na nějaký Jitro ap., krapet dražší, ale vydrží až do dospělosti, líp se modifikuje, líp se udržuje a dítě tam myslím i líp sedí, má líp řešenou opěrku na nožičky, což je stěžejní pro stabilitu u jídla a to, aby se mohly normálně najíst. Pultíky jsou blbost, lepší je, když dítě jí u stolu - sociálně, mnohé jinak nechtějí a hlavně se jim to nepřevrhává, věští plocha je lepší než malý pultík. Navíc okolo roku si tam vylezou samy a nemusíš je zvedat.
ano , a uz bych nekoupila, vlozka po dvou jidlech nevypratelna :D a igelitovy potah se neda sundat... poloho vani super, pultik horší údržba v růžkách. jinak to neni špatna židle, ale ta udržba je tragedie když mate doma prasatko co se učí jíst samo.