Máte někdo zkušenost s touto jídelní židličkou? není to polly 2v1, tato je od narození,díky
Máme tu Polly 2v1 😎 a je super a hlavně nehamatná a nelagricová jako většina plastových židliček, získala mnoho ocenění a dokonce se ani nevystavuje na většině prodejen či veletrhů - nemá to zapotřebí 😀 ....
Ta Magic je taky dobrá, ale co jsem slyšela, tak je "náročnější" či "složitější" neustálá přestavba tam a zpět, ale rozhodně jedna z nejlepší volby na trhu 😉 ....
Máme ji od narození a je fantastická. Hodně jsme jí využívali hned po příchodu z porodnice. Syn měl žloutenku tak se v ní slunil u okna. Krásně v ní spinkal. A využíváme jí prakticky denně, místo lehátka, které maminky často pořizují. 🙂 Ted už v něm začínáme i krmit příkrmy a je úžasná. Vážně nelituji a koupila bych ji klidně znovu.
Taky mohu doporučit, malej ze začátku špatně spal, v ní usnul aspoň na hodinku, teď ještě úplně nesedí a dáváme v ní příkrmy. Rozhodně lepší než jako u dcery v autosedačce. Využíváme opravdu od narození.
My ji také máme a dodnes jí dcerka používá - je vhodná fakt od malinka a nemohu si na ni stěžovat 🙂
Rada bych obnovila diskusi, mate cerstve zkusenosti? Do kolika let jste vyuzivali?
já jsem ji měla pro obě děti, je skvělá a rozhodně můžu doporučit. Nepotřebovala jsem do začátků žádnou postýlku ani koš na miminko do obyváku a děti mi spaly tam.