Je vhodné dávat v 8m každý den k odpo svačině jogurt? Dávám bílý s máčklým ovocem a snědl by toho kýbl 🙂 dopo má ovoce, k obědu maso-zel a ke svačině jogurt, jinak kojím, je to takhle dobře, dík za názory
Ja myslim ze je to v poradku. Mame stejny rezim jen jogurt davam pouze bily, bez niceho. 🙂
Ahoj,máme čtvrté dítě,taky má 8 měsíců a krmím úplně stejně. Ráno mlíko,dopoledne ovoce nebo přesnídávku s piškotem,na oběd maso se zeleninou a někdy přidám těstoviny,odpoledne ovocný jogurt a večer mlíko. 🙂
já taky dávám jogurtík už od 7.měs. a naše pediatrička řekla že můžeme i tvarůžek,ale na ten jsem si zatím netroufla holčička 9měs.
@aalleenn Jestli je to dobře, nevím...Mladší dcera milovala bílý jogurt ( taky by ho spořádala hodně ), takže té jsem ho dávala snad už od 7. měsíce ( vybavuju si, jak na mě lačně koukala, když jsem ho jedla, tak jsem vzala lžičku a dala jí ochutnat ). Vlastně to byl její první příkrm. V 8. měsících jsem jí krmila podobně jako Ty, ale nemíchala jsem jogurt s ovocem. Mě samotné to totiž nedělá moc dobře.
Žádné zažívací potíže neměla, byla velmi pohodové a usměvavé dítě, takže zřejmě tento postup jí vyhovoval.